Najbolji zaštitnik su mačke, i to crne - 5 načina da zaštitite svoj dom od zla i negativne energije

Kuća nije mjesto gdje samo sigurno spavamo okruženi praznim zidovima. Kuća je dom i mnogo više od toga. 


Postoje neke stvari koje možete da uradite da biste održali harmoniju u vašem domu i da biste sa zaštitili od negativnosti. 1. Ritual uz pomoć soli i zemlje: ovo treba da radite svakih pola godine. Vrlo je jednostavno, potrebne su vam so i zemlja. Pomiješajte ih i pospite po svakoj prostoriji u kući. 

Po šaku soli i zemlje ostavite u svakom uglu sobe i jednu pored ulaznih vrata, a onda zatražite od majke zemlje da vas štiti. Ostavite to da leži tri dana, a onda ponovite isto, sakupite zemlju i izbacite to iz kuće.



2. Zvono uz pomoć vjetra: to je drveni talisman koji tjera svu negativnu energiju iz vaše kuće. Od vas će otići sve što ste donijeli sami ili što su neljubazni ljudi donijeli sa sobom. Cijevi ovog zvona trebale bi biti od metala ili keramike, nikako od plastike. Možete okačiti i zvono. 

3. Poludrago kamenje: najbolji kamen za zaštitu doma je jaspis. On štiti dom od svih zlih sila i zlih misli. Osim njega, rozenkvarc i oniks su takođe izuzetno korisni. Rozenkvarc poboljšava odnose između partnera, a oniks radi kao amajlija protiv prirodnih katastrofa. 



4. Kućni ljubimci: najjači zaštitnik doma su mačke, i to crne mačke. One štite dom od svih opasnosti, od svega lošeg, zlih duhova i problema. Čuvajte svoju mačku, jer će ona čuvati vaš dom od svega što bi vam moglo nauditi. 

Pokreće Blogger.