Ljubavni horoskop za dame do kraj 2022 - Bikove očekuje izazovi, Rakovi žude za romantikom

Bližimo se polako kraju 2022. godine. Donosimo vam detaljnu astro analizu, ali ovaj put samo za pripadnice ljepšeg pola. Kakve promjene vam zvijezde spremaju za sam kraj godine saznajte u nastavku: 


Ovan: kraj godine za dame koje su rođene u ovom horoskopskom znaku donosi pregršt ljubavnih iznenađenja. Kraj godine je vrijeme za donošenje važnih odluka na ljubavnom planu. Ukoliko želite da sačuvate sadašnji odnos sa partnerom, trebaće vam mnogo truda jer vam slijede napetosti na ljubavnom planu. 

Slobodne dame ovnovi dobiće mnogo šansi da srede svoj život – nemojte zanemariti prilike! Bik: zauzete dame ovog horoskopskog znaka očekuju veliki izazovi sa partnerom. Možda će se neke greške iz prošlosti vratiti, pa će se u vašoj vezi pojaviti nepovjerenje i nerazumijevanje. 



Slobodne dame očekuje jedan izuzetno lijep period, pun izazova, avantura, ali i šansi za ljubav. Blizanac: kraj godine za dame rođene u znaku blizanaca donosi velike promjene. Zauzete dame će se suočiti sa raznim izazovima. Obratite pažnju na mogućnost afere izvan braka ili veze. 

Ukoliko se odlučite upustiti u neku aferu, treba da budete svjesne da će to uništiti vašu vezu sa partnerom. Slobodne dame će imati mnogo obožavatelja, ali do kraja godine neće biti kandidata za ozbiljnu vezu. Rak: kraj godine je vrijeme kada će žene koje su rođene u znaku raka preispitati svoj ljubavni i porodični život. 



Vrijeme je da sebe stavite na prvo mjesto. To nije lako, s obzirom da ste naviknute da tuđi interesi budu ispred vas, ali budite uporne i dosljedne. Slobodne dame rođene u znaku raka žudiće za romantikom. Možda je neko iz vašeg okruženja prava osoba za vas. 

Slušajte svoje srce. Lav: drage dame lavice, na samom kraju godine zvijezde vam donose veliku sreću kada je ljubav u pitanju. Slobodne pripadnice ovog horoskopskog znaka pronaći će ljubav. Neke od njih mogle bi da obnove veze iz prošlosti. 

Ovaj put je moguće da imate više sreće, samo se potrudite da ne ponavljate greške iz prošlosti. Sredite emocije u svom srcu, budite iskrene i sreća će vas pratiti. Djevica: sam kraj godine će za djevice biti ispunjen romantikom i nježnošću. Međutim, važno je da budete oprezne i da pažljivo birate kome ćete pokloniti svoje srce. 

Ne dopustite da vas lijepe riječi omađijaju. Zauzete pripadnice ovog horoskopskog znaka imaće divan odnos sa partnerom, pun ljubavi, brige i strasti. Predlažemo vam da provodite više vremena sa partnerom. Vaga: zauzetim pripadnicama ovog horoskopskog znaka predstoji bezbrižan period sa partnerom. 

Moguće je da ćete do kraja godine donijeti neku veliku odluku koja se tiče proširenja porodice, zajedničkog života, vjenčanja ili selidbe. Važno je da ne žurite u brak, dajte sebi vremena za odlučivanje. Slobodne vage, posvetite se svom emocionalnom stanju, vratite vjeruju u ljubav ukoliko želite nekoga da pronađete. 

Škorpija: kraj godine zauzetim dama rođenim u ovom znaku dnosi mnogo sreće na poslovnom planu, ali ne zaboravite – ne smijete zanemariti sebe, svoju sreću i ljubavni život. Bilo bi dobro da razmislite malo o svojim emocijama prema partneru i o vašim stavovima. 

Moguće je da će jedan susret da vas izbaci iz šina, možda postoji neka osoba koja je bolja za vas od trenutnog partnera. Strijelac: na samom kraju godine zvijezde vam spremaju turbulencije na polju ljubavi. Mogli biste očekivati svađe, pomirenja, mnogo strasti i zaljubljivanja. 

Dame strijelčevi koje su u braku imaće nesuglasice sa partnerom. Trudite se da uvijek pronalazite balans i da dođete do kompromisa. Riječi mogu biti jake poput otružja, pa budite oprezne u svađama. Neke slobodne pripadnice ovog znaka imaće sreće, pa će u ploviti u ljubavne vode vrlo mirno i iskusiti iskrenu ljubav. 

Jarac: za zauzete pripadnice ovog horoskopskog znaka moguće su poteškoće u ljubavnom odnosu. Možda će vas pratiti ljubomora, nepovjerenje i sebičnost, pa bi to moglo dovesti do zahlađenja odnosa sa partnerom. Ukoliko se oboje potrudite da prevaziđete poteškoće, odnos će se vratiti u normalu. Slobodne žene jarčevi neće prijatno reagovati na udvaranja. 

Opustite se ako želite ljubav! Vodolija: hladi dani koji nam dolaze krajem godine mogli bi da ohlade i vaše ljubavne odnose. Neke pripadnice ovog horosopskog znaka otkriće partnerovu tajnu. S obzriom na mogućnost manipulacija, prije nego povjerujete u nešto, popričajte sa partnerom. 

Slobodne dame vodolije idite hrabro naprijed, jer vam se krajem godine smiješi ljubav. Ribe: slobodne ribe biće vrlo atraktivne, pa će krajem godine izazvati veliku pažnju muškaraca. Nažalost, zvijezde vam ne donose mogućnost za ozbiljnu vezu, pa će sve ostati na nivou flerta ili kratke afere. 

Zauzete ribe će se suočiti sa problemima iz prošlosti. To bi moglo da ima uticaja na vašu vezu. Vremenom ćete shvatiti da su problemi beznačajni i da nije bilo potrebe za svađama. Važno je da budete otvorene i sve će biti u redu.

Pokreće Blogger.