Ljubavni horoskop do 02.10 - Bikovi malo razočarani, Ribe očekuje razgovor sa bivšim

U nedelji od 26. septembra do 02. oktobra očekuju nas velike i snažne promjene kada je ljubavni horoskop u pitanju.


Kada vam se pojave bilo kakva osjećanja, prihvatite ih. Unverzum vam ih je poslao sa razlogom. Kakvu su vam ljubavnu sudbinu spremile zvijezde u predstojećoj nedelji saznajte u nastavku: Ovan: tačno ćete odrediti šta je možda pogrešno u vašem ljubavnom životu. 

Sada ćete znati kako to i da popravite. Nemojte da se brinete kada je u pitanju rješavanje problema sa partnerom. Poboljšaćete vezu, vaš odnos će napredovati. Slobodni ovnovi mogli bi upoznati nekog novog. Bik: malo ste razočarani zbog prethodnih romantičnih razočarenja. 



Te stvari sada djeluju na vas. Vrijeme je da u ovoj nedelji oslobodite srce svoje prošlosti. Nemojte da prošlost projektujete na budućnost. Prihvatite ljubav širom otvorenim srcem jer vi to zaslužujete. Izbacite sve nepotrebno iz ljubavnog života. 

Blizanac: kada ste vi u pitanju, stvari se mogu promijeniti jako brzo. Nemojte da budete nevozni zbog toga. Ako je vaš ljubavni život u prethodnom periodu bio dosadan, sada možete da očekujete neke promjene. Slobodne žene, pripadnice ovog horoskopskog znaka, pronaći će nekoga za vezu.



Rak: možda ćete tokom ove nedelje voditi neke ljubavne razgovore koji bi vas mogli uznemiriti. Neka odluka iz prošlosti sada može da bude problem koji prijeti da ugrozi sadašnjost. Razgovarajte sa partnerom, ne ostavljajte nedovršena pitanja. 

Moguće je da ćete upoznati nekog posebnog ove sedmice. Lav: u prethodnom periodu vaš ljubavni život nije bio lak i jednostavan. U sedmici koja je pred nama možete da očekujete promjenu na bolje. Bićete komunikativniji nego ikada. Slobodne lavove očekuje novo poznanstvo koje može da preraste u nešto više. 

Možda se u vaš komšiluk uskoro doseli neka zanimljiva osoba. Djevica: drage djevice, pred vama je period u kojem ćete definitivno imati razloga za radost i sreću. Očekuje vas emocionalno, ali i seksualno iscjeljenje od svega. Spremni ste da radite na odnosu sa partnerom i da izgradite ljubav onakvu kakvu zaslužujete. 

Možda ćete voditi neke neprijatne razgovore, ali njihov rezultat biće dobar za vas. Vaga: drage vage, ako je suditi prema naklonosti zvijezda, vi ste u ovoj nedelji u najboljem položaju kada je ljubav u pitanju. Jako ste šarmantni i privlačni. Sa sobom nosite uvijek sjajnu energiju koja privlači svakoga.

Budite optimistični kada su u pitanju ljubavni odnosi. Sa partnerom ćete živjeti kao u snu. Škorpija: možda situacija u ljubavi nije baš sjajna, ali nedelja koja je pred nama biće pozitivna za vas kada je u pitanju ljubav. Sjetite se savjeta koji vam je dao neko od prijatelja, možda vas baš sad može riješiti ljubavne dileme.

Možda treba da postupite onako kako vam je rečeno. Otvorite svoje srce i oprostite neke stvari. Strijelac: zvijezde su na vašoj strani, stoga ćete imati mnogo ljubavnih prilika. Odlazićete na razna druženja i okupljanja, a tamo biste mogli da upoznate nekog vrlo zanimljivog za vas. Bićete rado viđen gost i uživaćete u takvim zabavama. 

Možda su dvostruki ili trostruki dejt odlične ideje za nedelju koja je pred nama. Jarac: očekuje vas sjajno i snažno iskustvo u ljubavnom životu. Možda će vam se ostvariti neka želja dugo skrivana u dubini vašeg srca. Sada kada su zvijezde na vašoj strani idite naprije, otvorite svoje srce i osjetite magičnu moć ljubavi. 

Šta god da se desi biće sjajno. Vodolija: u nedelji koja je pred nama suočićete se sa strahom i ranjivošću kada je u pitanju ljubav. Ljubav i intimnost nisu lake i jednostavne stvari. Ovo nije baš najbolji period za ljubav. Ribe: vaša ljubavna istorija se vraća u vaš život. To može biti i dobro i loše za vas. 

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka vodiće razgovor sa bivšim ljubavima. Možda osjetite neku novu nadu. Prije nego učinite bilo koji korak naprijed budite sigurni da ste riješili sve probleme iz prošlosti.

Pokreće Blogger.