Jak muškarac je u stanju da bude vjeran jednoj ženi: 9 stvari koje ga razlikuju od slabog

Žene su, po svojoj prirodi, nježna i krhka bića kojima trebaju zaštita i sigurnost. Danas se svijet okrenuo naopačke, stvari su drugačije, pa su i žene bile prinuđene da se promijene. 


One su postale jače nego ikada i muškarci su prestali da se trude. Kako da znate da li je partner pravi i da ćete sa njim živjeti u rajskoj ljubavi? U fazi zaljubljivanja objektivno sagledajte neke važne stvari koje se, nažalost, ne mogu ispraviti. Ili su tu ili ih nikada neće biti. O čemu se tu radi? 

1. Muškaraci koji su snažni obavljaju stvari, svoju ljubav pokazuju postupcima prema ženi. Zaljubljen muškarac će vam skuhati večeru, napraviti slatkiš, posjetiti vas, zagrliti kada je potrebno ili jednostavno nasmijati. 2. Jak muškarac nikada neće bježati od vaših problema. 



3. Jaki muškarci nemaju potrebu da mijenjaju svoje partnerke. Oni će te poštovati takvu kakva jesi i dopustiće ti da živiš normalan život, bez zabrana. 4. Snažan muškarac svoju ženu vodi za ruku naprijed i kada god može pomaže joj da se razvija, daje joj do znanja koliko je posebna i jedinstvena. 

5. Jak muškarac će poštovati odluku svoje partnerke, kakva god ona bila. Ako partnerka poželi raskid, muškarac će to prihvatiti dostojanstveno i neće se ponižavati. 6. Jak muškarac zna da je samo on kreator svog života i da njegova sreća zavisi samo od njega. 



7. Jaki muškarci nemaju potrebu da ogovaraju. 8. Jaki muškarci uvijek misle o svojim partnerkama, a slabi samo o sebi. Jaki muškarci će pustiti partnerku da ode na odmor sama ako ona to želi. On će je podržati i razumjeti. 9. Jaki muškarci su uvijek direktni i ne pričaju o nekim iluzijama. Dame, uvijek na prvo mjesto stavite sebe i ne pristajte na manje od onog što zaslužujete.

Pokreće Blogger.