Izgled nije presudan, ali je jako važan - 5 ženskih trikova kako da postanete žena iz snova

Prije nego uđete u vezu sa partnerom, treba da znate da niko ne može da provodi 24 sata svog života sa vama. Veze su zajednički projekti i oboje morate jednako da se trudite da bi veza uspjela. 


Postoji 5 načina da postanete žena iz snova: 1. Kontrolišite i njegujte svoja osjećanja. Većina muškaraca je, po prirodi, manje nježna i romantična nego žene. Možda se osjećate kao da ne dobijate dovoljno nježnosti od partnera, ali vjerujte da muškarci to vide.

Oni jedostavno ne pokazuju svoja osjećanja na isti način kao i vi. Ne budite grube zbog toga, nego mu lijepo kažite da vam nešto prija ili ne prija. 2. Negativnost ne voli niko. Žene često postaju negativne kada su premorene. Jako je važno da brinete o sebi, o svom mentalnom, fizičkom i emocionalnom zdravlju.



Zaboravite na sve što "morate" i fokusirajte se malo na sebe. Budite nježne prema sebi. 3. Oprezno sa zahtjevima. Pokušajte da komunicirate sa muškarcem bez ljutnje, bez poniženja, uvreda i prekora. Pokažite mu poštovanje i nježnost. 

Umjesto da kažete "Uvijek sve moram sama!" radije kažite "Da li možeš da mi pomogneš, teško je?" 4. Nikad ne gubite svoju ženstvenost. Izgled nije presudan, ali je jako važan. Naravno, sa godinama dolazi sve više obaveza i odgovornosti, pa žene često zaborave da brinu o sebi. 



Ne preuzimajte svu odgovornost na sebe, pustite i muškarca da igra svoju ulogu. Budite ženstvene i uživajte u ljubavi. 5. Tvrdoglavost može biti kobna za vezu. Ako naiđete na tvrdoglavog muškarca ne vrijedi da postupate isto kao on, to može samo da znači kraj. 

Polako popuštajte, dopustite mu da bude u pravu. Nemojte i vi da budete tvrdoglavi i insistirajte malo manje na sebi. Budite lukave i strpljive. Od vas zavisi koliko će muškarac biti zadovoljan vama!

Pokreće Blogger.