Irina mudro objasnila u kom trenutku se žena treba razvesti: Nisu problem svađe, nego sitnice

Sve češće sam svjedok završenih ljubavi između onih parova za koje nikada ne bih rekla da će im se tako nešto dogoditi. Šta mislite da je u pitanju? 


Zašto se svi ti, naizgled skladni, parovi rastaju? Irina  je ekonomistkinja i novinarka i žena koja se udavala četiri puta. Svako novo bračno iskustvo za nju je bilo bolje od prethodnog. S obzirom na njeno iskustvo, Irina je odlučila da nam da savjete o tome kada je vrijeme za razvod. 

Sve žene su različite, pa će tako jednima preljuba biti razlog za prekid, a druge će pokušati da prevaziđu taj problem. Prije svega, važno je da budete spremne na brak i da budete svjesne da odnosi ne funkcionišu savršeno. Nesporazumi, razmirice i svađe su sasvim normalan dio odnosa. 



Irina smatra da se sa godinama mijenjaju i ženine potrebe. Isto tako, mijenjaju se i muške potrebe. Ipak, bez obriza na godine i promjene koje se dešavaju svaka žena uvijek želi ljubav i pažnju od svog muškarca. Osim toga, brak ne smije biti dosadan. 

Kada muškarac ženi pruži nešto novo i neočekivano, nešto iznenađujuće ona će naprosto uživati u njihovom odnosu. Između partnera će u tom slučaju postojati dinamika i žena neće željeti da se taj odnos ikada završi.



Sa druge strane, Irina kaže da žena treba da se razvede kada partner počne da je nervira, kada sitnice postanu krupne stvari. Nisu problem svađe, nego sitnice. Kada shvatite da vas većina stvari na partneru nervira, vrijeme je za kraj - savjetuje Irina.

Pokreće Blogger.