Astro analiza za Oktobar 2022 - Kakve promjene mogu da očekuju Vage, Škorpije i Strijelčevi

Pred vama je detljna mjesečna astro analiza za vage, škorpije i strijelčeve. Kakve promjene ovi znakovi mogu da očekuju tokom oktobra saznajte u nastavku. 


Vaga: Tokom ovog mjeseca postaće vam jasno da je važno graditi dobre odnose sa ljudima i radićete na njihovom jačanju. Trudićete se da vaše poslovne i prijateljske veze sa ljudima budu bez mane, jer da biste uspjeli važno je da sarađujete sa drugim ljudima oko vas. 

Niko od nas ne može sam, svakome treba pomoć. Zvijezde su za vas u oktobru spremile samo radost i sreću. Sve će se odvijati onako kako ste zamislili. Iako će život i dalje pred vas da postavlja razne izazove, sada ne morate da brinete, jer ćete riješiti sve do jednog. 



Bićete pozitivni i okruženi pozitivnim ljudima, zbog toga će vaše srce biti ispunjeno. Ukoliko ste roditelji, vaša djeca će biti vrlo pristojna i uspješna u školi, zbog toga ćete i kod kuće imati mir. Trudite se da djeci obezbjedite najbolji mogući život. 

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zaposleni u kancelariji sada bi mogli početi razmišljati o promjeni posla, o nekim oblicima zamozapošljavanja. Vage koje grade karijeru biće na dobrom putu jer ćete da rastete i razvijate se. 



Oktobar će biti vrlo povoljan za vas kada su finansije u pitanju. Obratite pažnju na ljude kojima ste okruženi. Ukoliko su oni loše društvo, zvijezde vam savjetuju da ih napustite i pronađete nekog ko će pozitivno da utiče na vas i vaš život. 

Zaposlene ovog mjeseca ne očekuju putovanja u inostranstvo, a druge vage bi trebale da sačekaju malo kada su putovanja u pitanju. Škorpija: Kada je oktobar u pitanju, morate da budete spremni i otvoreni za promjene. One su sada neizbježne kada je vaš život u pitanju. 

Ako ne želite da ostanete tamo gdje ste sada, budite slobodni da se pokrenete i promijenite stvari. Sve promjene koje napravite sada donijeće vam osjećaj ponosa kasnije. Ako želite da učinite poslovne promjene, budite sigurni da će one biti odlične za vašu karijeru i vaš rast. 

Budite strpljivi u porodičnim odnosima, slušajte svoje najbliže i pokušajte da im pomognete sa rješavanjem njihovih problema. Tokom oktobra u porodičnom životu pratiće vas sreća, mir i porodično jedinstvo. Zaposlene škorpije biće brlo zadovoljne tokom oktobra jer će se njihov trud i rad napokon isplatiti. 

Uvijek se trudite da završite ono što ste započeli. Žene škorpije će morati naučiti da balansiraju između porodičnog i poslovnog života koji žive. Kada su u pitanju finansije u oktobru, nećete imati problema sa njima kada su u pitanju vaše osnovne potrebe, neke posebne želje ili čak dugovi koje treba da otplatite.

Imate dobar posao koji može da pokrije sve vaše troškove. Škorpije koje se još uvijek školuju ne treba da zanemare svoje obrazovanje, jer je to najvažniji aspekt njihovog života. Moguće je da ćete dobiti neku stipendiju. Zaposlene škorpije putovaće u inostranstvo zbog poslovnih prilika. 

Vrlo je moguće da ćete stvoriti mrežu različitih ljudi iz različitih zemalja koji vam mogu pomoći u poslovanju. Strijelac: Bez obzira na sve izazove sa kojima se susrećete, zvijezde vam žele da živite svoj najbolji život. Nikada nemojte da odustanete od sebe ili da izgubite vjeru u sebi. 

Tokom oktobra shvatićete da ste vi jedina osoba koja je odgovorna za vaš život i da niko drugi ne treba i nema pravo da vam diktira pravila i propise po kojima morate da živite. Važno je da se uvijek trudite da vodite pošten život, ispunjen ljubavlju sa svih strana i u društvu dragih prijatelja i porodice koja vas voli. 

U oktobru ove godine zvijezde vas uče da sebe uvijek stavite na prvo mjesto. Kada je porodični život u pitanju bićete mirni, jer će u porodici da vlada sreća i radost. Osim za sebe, uvijek budite tu za svoje voljene, budite im podrška i rame za plakanje kada je to potrebno. 

Ne planirajte prinovu tokom oktobra jer ovo nije povoljan period za to. Oktobar vas poziva da izađete iz svoje zone komfora i da, ispunjeni samopouzdanjem i odlučnošću, krenete u život. Poslovni strijelčevi biće zadovoljni svojim poslom i napretkom koji postižu. 

Vaša karijera se tek sprema da ide uzlaznom putanjom, pod uslovom da nastavite da radite sa jednakim žarom. Pokušajte da se bavite investiranjem tokom oktobra jer biste mogli ostvariti veliki profit. Stvari će biti onakve kakve ste željeli i na akademskom planu. Pratiće vas uspjesi. Nećete putovati tokom oktobra, ali to vas ne spriječava da planirate svoja buduća putovanja.

Pokreće Blogger.