Vladavina Djevice od 23.8 do 22.9 - Idealan period za Djevice, Strijelčevi opustite se

Bliži nam se period kada Sunce ulazi u Djevicu. Taj prečaz očekujemo 23. avgusta, a trajaće sve do 22. septembra. Kakve to promjene znači za vaš horoskopski znak? 


Ovan: dragi ovnovi, vrijeme kada Sunce ulazi u Djevicu je idealno da se vratite istinskim životnim vrijednostima. Pronađite nešto oko čega ćete da kumulišete svoju energiju, neka to bude nešto istinski važno za vas. Tokom ovog perioda bićete vrlo zaposleni, a očekuju vas i neke velike i važne odluke.

Bik: vrijeme je da malo usporite i razmislite o vremenu koje je iza vas, naročito o posljednjih sedam mjeseci. Budite strpljivi i spremni za pormjene. Ovo je idealno vrijeme za rad na sebi. Potrudite se da pred sebe ne stavljate zadatke koje ne možete savladati i koji bi vas mogli previše iscrpiti. 



Čuvajte svoju energiju, ne dopustite da se rasprši na nebitne stvari. Vaši snovi vam šalju znakove. Blizanac: vi ste vrlo slični djevicama, pa će vam ovaj period prijati. Usredotočite se na svoje komunikacijske vještine, budite otvoreni i spremni za učenje. 

Ukoliko planirate godišnji idealno vrijeme za njega je oko 10. septembra. Provodite vrijeme blizu vode, djelovaće iscjeljujuće na vas. Rak: ovo je idealno vrijeme da se malo više posvetite sebi, da nahranite svoj um, dušu i tijelo. Zaslužili ste to s obzirom na prethodne mjesece koje ste provodili u poslu.



Iskoristite ovaj period da sredite svoj život, da očistite nered i da usmjerite svoju energiju. Slušajte sebe u ovom periodu, vaš unutrašnji glas vam daje put. Budite nježni prema sebi. Lav: nakon sezone Lava stiže nam sezona Djevica. S obzirom da su djevice mirnije, mogli biste osjetiti pad energije.

Trudite se da pronađete vrijeme za sebe, da nadopunite svoju energiju. Pripazite na svoje zdravlje, naročito kada je u pitanju hrana koju unosite u svoj organizam. Mlad Mjesec 28. avgusta može da probudit vašu vatrenu energiju. 

Djevica: drage djevice, ovo je vaš period godine. Uživajte u svemu što ste postigli do sada. Ukoliko ste se brinuli u vezi sa nekim poslovnim projektom, nemojte da brinete – sada su zvijezde na vašoj strani. Mlad Mjesec koji dolazi 28. avgusta iskoristite da postavite svoje ciljeve za budućnost.

Dobra energija koju vam donosi Mars u ovom periodu pomoći se vam da se suočite sa strahovima i mentalnim blokadama i da ih riješite. Usporite malo, dajte sebi vremena da napunite baterije. Vaga: sezonom djevice za vas se zaokružuje jedan ciklus, jedno putovanje oko sunca. 

Sada je vrijeme da ostavite iza sebe sve ono što vam više ne treba. Period djevice bi vam mogao donijeti odgovore na neodgovorena pitanja. Razmislite o svom životu i o tome kako želite da on izgleda. Dajte sebi prostora za nove stvari. 

Provodite vrijeme u blizini vode, naročito za vrijeme punog Mjeseca 28. avgusta. Škorpija: ovo je period kada treba da razmišljate o svojim ciljevima i željama. Ukoliko želite da postanu realnost, moraćete da se potrudite. Energija Djevice je na vašoj strani. 

Budite hrabri i krenite naprijed. Početak septembra je dobro vrijeme ua rješavanje neuspješnih poslova ili projekata koje ste držali u fioci. Strijelac: u prethodnom periodu radili ste naporno, sada bi se sve što ste željeli moglo ostvariti. Budite zahvalni za sve što ste postigli. 

Sada dajte sebi vremena za sebe, opustite se uz kreativni rad. Dajte sebi mogućnost da inspiracija uđe u vaš život. Jarac: unesite u sebe osjećaj blagostanja i mira, to vam je neophodno, a period Djevica je odličan za to. Vaše tijelo mora da bude vaš hram i tako se ophodite prema njemu. 

Vaša energija će se vratiti u ravnotežu, ali samo ukoliko budete brinuli o sebi. Odmorite, opustite se i napunite baterije. Dopustite intuiciji da vas vodi. Vodolija: budite strpljivi u predstojećem periodu. Učvrstite svoje ciljeve i ne dopustite sebi da budete svoja prepreka. 

Ne plašite se da krenete naprijed. Ipak, nekim stvarima je potrebno vrijeme da bi sazrele. Brinite o svome zdravlju i svojim emocijama. Riba: možda ćete morati rješavati neke stvari koje vas okružuju. To može da se odnosi i na odnose. Ponekad je najpametnije prećutati – uradite to sada. Oprezno donosite zaključke i nemojte se preopteretiti obavezama. Dajte sebi vremena za sve, naročito za odmor.

Pokreće Blogger.