Pun mjesec u Vodoliji 12.08 - Blizanci spremite se na promjene, Ribe posvetite se sebi

Pun mjesec u Vodoliji u predstojećem periodu donijeće potrebu za promjenama, inovvacijama i individualnosti. Šta vam zvijezde donose u ovom perodu otkrijte u nastavku: 


Ovan: pun mjesec obasjava vašu 11. kuću koja simbolizuje prijateljstvo i zajednicu. Bićete fokusirani na razgovore sa drugim ljudima. Ukoliko su vas do sada neke stvari zaustavljale u pronalaženju i upoznavanju novih ljudi, sada to više nije slučaj. 

Pred vama je sjajan period u kome treba da se opustite i otvorite za nove ljude. Dajte sebi mogućnost da se povežete sa drugima. Bik: vaši partnerski odnosi biće u središtu vaše pažnje tokom ovog mjeseca. 11. avgust je vrijeme kada će pun mjesec u vašoj sedmoj kući motivisati vas da napokon neke stvari iznesete na sto. 



Da li ste prevazišli neka pravila kojih ste se pridržavali u dosadašnjoj vezi sa partnerom. Možda je vrijeme za inovacije i promjene. Blizanac: pun mjesec u Vodoliji će osvijetliti vašu devetu kuću mudrosti. Možda ćete morati da radite neke iznenadne i neočekivane promjene. 

Bilo kako bilo, vi ćete željeti da svoj um proširite i da saznate i upoznate nove stvari. Rak: rakovi, u vašoj osmoj kući se u ovom periodu otkrivaju stvari koje ulažete u druge – novac, vrijeme i trud. Neki od vas su, do sada, ljude držali na distanci. 



Sada je vrijeme da preispitate tu svoju odluku i da razmislite o načinima koje možete da iskoristite da se približite ljudima. Lav: tokom ovog perioda ljubavne veze će da budu centar vaših razmišljanja i djelovanja. Možda su neophodne neke promjene – razmislite o tome. 

Oslobodite sebe u periodu punog mjeseca u Vodoliji. Promjene su dobrodošle. Djevica: pun mjesec u Vodoliji će da osvijetli vašu šestu kuću koja se odnosi na rad i produktivnost. Pred vama su nove dužnosti. Vrijeme je da promijenite način rada. 

Budite inovativniji, kreativniji i otvoreniji prema novim idejama. Ali u svakom slučaju budite doslijedni sebi, to je ono što je najvažnije. Promijenite svoju rutinu, to može da bude vrlo ugodno iznenađenje za vas. 

Vaga: kao i drugii vi ćete tokom perioda punog mjeseca u Vodoliji da razmišljate o odnosima sa drugim ljudima, naročito sa partnerom. Vašim znakom vlada Venera, pa postavljanje granica u odnosima, a i inače u životu za vas bi mogao biti izazovan zadatak. 

Ali ipak, ovo je vrijeme za promjene. Škorpija: Kod vas se pokreće privatni život i sve što je vezano za porodicu. Moguće su neke iznenadne promjene u kući i u privatnom životu. Posvetite se više porodici.

Strijelac: pun mjesec u Vodoliji osvijetliće vašu treću kuću komunikacije. Važno je da u ovom periodu slobodno i otvoreno izrazite svoje mišljenje. Vrijeme je takođe da prihvatite promjene koje dolaze. Ne obazirite se na sve što vas je do sada spriječavalo da se izrazite onako kako želite. 

Opustite se, otpustite ono što vas koči i osjetićete se mnogo lakše. Jarac: sada kada je pun mjesec u Vodoliji idealno je vrijeme da se preispitate i razmislite o tome da li vas neka pravila koja ste do sada slijedili, zapravo suptavaju na vašem putu.

Dobro pitanje kojim treba da se pozabavite jeste kako da ostvarite bolje odnose sa svojom imovinom. Vodolija: pun mjesec se odvija u vašoj prvoj kući i moguće je da djeluje vrlo intenzivno na vas. Ovaj pun mjesec u vašem znaku potaknuće vas da se opustite i otpustite sve što vas brine i sputava. 

Kao i inače, dvoumićete se kada su u pitanju promjene, ali nemojte previše da brinete – promjene su neohodne. Ribe: ovo je odlično vrijeme da porazmislite o svom mentalnom zdravlju. Ovo je dobar period da malo više razmislite o sebi i o načnima koje koristite za brigu o sebi. Ubacite nova, inovativna rješenja i načine za brigu o sebi. To je jako važan segment svačijeg života i nemojte da se ograničavate previše.

Pokreće Blogger.