Misli su kao bumerang - Od nas odlaze kao želje, a vraćaju vam se kao realne situacije

Zakon privlačenja je sila koja definitvno postoji. Zakon privlačenja je zakon prirode i on djeluje vrlo jednostavno. Sve što želite da dobijete u životu možete da privučete ka sebi. 


Zakon privlačenja neće da se mijenja u vaše izbore, on je u potpunosti nepristrasan i ne priavi razliku. Za njega su svi jednaki. Kakve su vaše misli, takav će vam biti život. Ukoliko manifestujete loše stvari u svojim mislima, takve stvari će vam se dogoditi u vidu životnih situacija. 

Vaš život je ono što mislite, ne zaboravite to. Prije nego se desi u realnosti, sve se dešava u našem umu. Naše misli su poput magneta, one imaju određenu frekvenciju i kada počnemo da razmišljamo, one magnetski privlače silu Univerzuma, tako da sve što ste pomislili postaje vaša realnost. 



Misli su kao bumerang – one se uvijek vraćaju ka vama, ali u drugačijem obliku. Od vas odlaze kao vaše misli i želje, a vraćaju vam se kao realne životne situacije. Život je onakav kakvim ga vi učinite. Ako ne pridajete pozornost lošim situacijma, one neće postojati u vašem životu. 

Ukoliko obratite pažnju na vaš život i malo detaljnije pokušate da ga analizirate, shvatićete kakve su vam misli. Ono što vam se na kraju desilo u realnosti nekada je bilo u vašoj glavi. Zato zapamtite da, ukoliko vam se ne dopada nešto u vašem životu i želite da promijenite, krenite od sebe i svojih misli.



Jednostavno ih promijenite. Zamislite nešto što želite, nešto ljepšte od onoga što je pred vama. Zakon privlačenja će vam dati tačno ono o čemu maštate. Vaše misli su kreator vašeg života, a mislima upravljate jedino vi. Sva vaša moć kreacije vam je dostupna u svakom trenutku. 

Sada kada razmišljate o tome vi zapravo kreirate. Zamijenite stare, loše misli novim, pozitivnim i ljubaznim mislima. Donesite sreću i dobru energiju u svoj život. Važno je samo da osvjestite tu svoju moć. Morate biti svjesni svojih misli i naučiti kako da ih selektujete. 

Na početku to bi moglo da bude pomalo zahtjevno, ali vremenom ćete shvatiti koliko zapravo uživate u tom procesu, jer ono što vam je danas u glavi sutra će da postane vaš život, remek djelo za koje ste samo i isključivo vi zalsužni. Moć da promijenite stvari u svom životu imate samo vi. Pozitivne stvari kojima se radujete donijeće vam još više pozitivnih stvari. Ako se osjećate loše – promijenite to!

Pokreće Blogger.