Ženskaroša može promijeniti mudra žena: 5 tajni kako postati slaba tačka ženskaroša

Ženska mišljenja su različita kada su muškarci ženskaroši u pitanju. Pojedine smatraju da ga je teško promjeniti, dok druge tvrde da je to čas posla.


Neke žene kada se prisjete odnosa sa ženskarošom spremne su samo da odmahnu rukom i kažu "nikad više". Međutim, postoje žene koje su svjesne da su to najčešće muškarci sa niskim samopouzdanjem i da je sa njima zapravo lako. Kada znate sljedećih pet tajni vi možete postati njegova slaba tačka: 

1. Pohvalite ga: Iako vam se čini da su to narcisoidne osobe i pune samopozdanja, to zapravo i nije tako. Često se iza te fasade krije osoba koja je željna dobre pohvale i pažnje. Prema tome, budite slobodne i pohvalite njegov izgled, stav, zalaganje. 



Naravno, ne pretjerujte i zadržite mjeru.  2. Ukažite mu povjerenje: Skoro pa svima je potrebna osoba na koju se možemo osloniti i kojoj možemo vjerovati. Pa tako i njemu. Obratite pažnju na detalje i stinice o kojima vam priča i čemu posvjećuje pažnju. 

Pitajte ga u vezi tih stvari, razgovarajte sa njim, pitajte kako mu je prošao dan. Itekako se na taj način može vezati za vas. 3. Ponekad i vi igrajte njegovu igru: Kad je potrebno budite tu, ali pokažite da i vi imate svoje vrijeme i obaveze. Pokažite kako ne možete uvijek se naći sa njim, kada on to poželi. 



Stavite sebe na prvo mjesto, to će ga svakako samo dodatno privlačiti. 4. Neka vam on i taj odnos ne budu prioritet: Nemojte ga razmaziti previše. Imajte svoj koncept dana i vaše planove. Ne trudite se uvijek da mu ugodite, neka on ugađa vama. 

Od muškarca za kojim su žene ludile, dobićete muškarca koji ludi za vama. 5. Budite autentične: Da biste osvojile muškarca treba da budete prije svega svoje i jedinstvene. Zračite samopouzdanjem i budete svjesne sebe. Znate šta jasno želite i zaslužujete i to jasno pokazujete.

Sa vama nema pretjerano puno prostora za nešto neozbiljno. Muškarac ženskaros pored takve žene ili se neće moći dugo zadržati, ili će činiti sve da vas isprati i promjeni se. Naravno, takođe trebate znati da se osoba mjenja isključivo ako ona to želi, nema potrebe da ništa neprirodno i sami forsirate. Ako se neko već mjenja zbog vas, neka do bude iz simpatija i spontanosti.

Pokreće Blogger.