Žena kad postavi pitanje, odgovor već zna - Budite pažljivi: 5 savjeta za sve muškarce

Poznato je da su žene u većini slučajeva jako radoznale, pa su spremne svog muškarca da ispitaju sve u detalje. 


Pogotovo, kada su stvari iz njegove prošlosti u pitanju. Ponekad je neophodno priznati, da muškarci zaista dobijaju razna pitanja od strane žena. Pitanja se na prvu čine jednostavna, a u suštini su složena i žena već zna kakav odgovor želi da čuje. 

Ukoliko, slučajno muškarac takav odgovor ne kaže, razlog za svađu je na vidiku. Prema tome, evo nekoliko savjeta za muškace. Ako ne znate kako da postupite kada se nađete u sličnoj situaciji, pokušajte primjeniti sljedeće: 



1. Naučite da su ženska i muška komunikacija različite: U većini slučajeva muškarci su ti koji manje postavljaju pitanja i imaju potrebu za tim. Morate naučiti da žene ponekad komunikaciju ne koriste samo za pronalazak rješenja, već i kao sredstvo za postizanje svog cilja. 

Pa taman taj cilj bio i svađa. Znači, vi na komunikaciju gledate isključivo kao na rješenje, a žene čak i kao sredstvo za nesuglasice.  2. Prepustite se emocijama: Shvatite da vaše emocije i pokazivanje istih nisu slabost, čak šta više pokazuju vašu pravu stranu. Ne budite škrti u pokazivanju istih. 



Vašoj izabranici to svakako znači, a vama takođe, jer pored sebe u tom trenutku imate pravo nježno biće. 3. Naučite slušati: Ženu je ponekad samo potrebno saslušati. Čak i kada vam se požali na svoje probleme, to ne znači da odmah nužno traži pomoć od vas, već samo podršku. 

Prema tome, kada se nađete u ovakvoj situaciji, budite spremni iskreno da saslušate vašu izabranicu, i sigurno nećete pogriješiti u pristupu. 4. Znajte kad i kako treba da odreagujete: Pratite ženine emocije i šta ona zaista u trentuku želi. 

Ponekad je dovoljno samo da je pustite da ona izbaci iz sebe sve nagativne emocije. Kada je prođe nalet loše energije, popričajte i nađite rješenje. Potrebno je da znate kad treba da reagujete na prvu, a kada malo da sačekate. 

5. Peta i možda najvažnija stavka jesu vaši odgovori na pitanja. Npr. kada vas žena pita "Izgledam li debelo u ovoj kombinaciji"? Ona ovakvo pitanje postavlja jer od vas možda nije dugo dobila kompliment i potrebna joj je podrška. 

Vaš odgovor bi trebao biti "Naravno da ne", a ako tako ne mislite onda je potrebno da na suptilan način kažete da joj možda nešto drugo bolje pristaje. "Misliš li je da je ona ljepša od mene"? Ako se vaš pogleda zadržao negdje drugo, odgovor na ovo pitanje bi takođe trebao biti "Naravno da ne". 

Prije svega pored vas je vaša izabranica pa samim tim i vaš vlastiti izbor. "Slušaš li me"? Ako ste slušali recite iskreno "Da, slušam te i ponovite njene riječi", ako niste iskreno recite "Ne" ali navedite razlog zbog čega niste. 

Na pitanje "O čemu razmišljaš"? Takođe budite iskreni. Jedino ako se radi o nekoj vama neugodnoj situaciji, objasnite tako. Ovo su neka od najčešćih pitanja. Žene često znaju da pitaju zaista banalne stvari i sitinice. 

Međutim, s obzirom da za njih sitnice znače mnogo, potebno je da pripazite na vaše odgovore. Pitanja često znaju da budu i mudra i u obliku zamke. Ali, potrebno je da znate, da žena koja iskreno voli i kojoj je stalo tako se ponaša.

Pokreće Blogger.