Zajedljiva žena negativno utiče na sve oko sebe: 3 tipa žena kraj kojih muškarci lako propadnu

I muškarac i žena, se mogu osjećeti srećno u odnosu isključivo ako su zadovoljni svojim izabranim partnerom. 


U suprotnom, sve je prava patnja. Danas ćemo govoriti o muškom nezadovoljstvu i u kojim slučajevima će se muškarac osjećati bezvrijedno u odnosu sa svojom izabranicom. Stvaraće mu se osjećaj nezadovoljstva i sumnje u sebe. 

Čak šta više takvo nezadovoljstvo može ostaviti pečat na duže staze. Međutim, muškarci smatraju da takve žene, koje će im donijeti samo nezadovoljstvo, nije teško prepoznati i da ih često odaju sljedeće fraze u ponašanju: 



1. Tip žene koja je stalno nesrećna i sklona je ružnom ponašanju prema muškarcu: Ona se često koristi sljedećim frazama i ne bira mjesto i vrijeme kada će iste izgovoriti: "Ni ovo nisi u stanju da uradiš kako treba", "Ne znaš se brinuti za sebe, kako ćes tek za mene" itd. 

Ovakve i slične izjave ne samo da zvuče ružno i povrijeđuju drugu stranu, već kod muškarca uništavaju svaku želju da zaista se trudi i nešto čini.  2. Stalno kritikuje radnje i postupke muškarca: Šta god on učinio, to za nju nije dovoljno dobro. Bilo da se radi o sitnici ili nekoj većoj stvari. 



Npr. muškarac ode u prodavnicu i ne kupi proizvod jer ga nema, on je kriv zbog toga. I slične banalne situacije. Vremenom, muškarac gubi samopouzdanje, volju i želju da priušti sebi i svojoj izabranici dobar život. Jer zna, da šta god on da učini ona neće biti zadovoljna. 

Ponekad je spreman čak i da se pretvara da je zadovoljan i stalno pokušava ugoditi, međutim vremenom je ovakav tempo neizdrživ.  3. Žena je spremna da manipuliše muškarcem: Spremna je stalno da namće osjećaj krivice. Koristi se frazama poput "Ja sam ti podarila sve, a ti i dalje stojiš u mjestu. 

Pogledaj druge oko sebe" Tada muškarac gubi dodatno samopuzdanje, i nastoji da ugodi još više. U svemu tome gubi sebe, ne posjeduje lične granice i tako kreće da funkcioniše u svim sferama života. 

Važno je prepoznati kada je neko nezadovoljan u odnosu. Potrebno je znati šta zaista želite, a kakav život živite. Ako se ta dva segmenta ne podudaraju, trebalo bi vam biti jasno da trebate nastaviti dalje na drugačiji način.

Pokreće Blogger.