"Ni nama nije lako i mi imamo osjećaje i volimo" - Iskrena priča žene koja se odlučila biti druga

Većina ljudi, kada čuje riječ ljubavnica, ima oštru reakciju koja se graniči sa gađenjem. Ljubavnice su u društvu poznate kao dame bez osjećanja, bez etike i morala, žene koje su sebične, misle samo na svoje potrebe i ne libe se uzeti ono što je tuđe. 


Međutim, da li je u realnosti sve zaista tako? U današnjem članku vam donosimo priču jedne žene koja ima ulogu ljubavnice. Zbog društvene osude ona je željela da ostane anonimna, ali mi vam njenu priču donosimo u cjelosti. 

„Ja sam žena koju cijeli svijet mrzi, naročito žene. Ja sam ona koja uništava tuđe veze i brakove i koja želi ono što je tuđe. Ja volim tuđe muškarce. Međutim, to nije bio moj svjesni odabir. Moje srce tako želi, a ja protiv svojih osjećanja ne mogu da se borim. 



Svjesna sam svojih grešaka i znam da zbog svoje ljubavi i svog srca povrijeđujem druge žene, ali svako ko se makar jednom zaljubio zna da se protiv ljubavi ne može i da se ona dešava spontano i neplanirano. Sa svojim ljubavnikom se nalazim nekoliko puta sedmično u mom stanu, to je naše stalno mjesto sastanka. 

Nikada se ne uspijemo vidjeti više od tri puta.  Naša viđanja pravda svojoj ženi tako što kaže da je izašao na piće sa prijateljima. I tako tri puta sedmično, da ne bude sumnjivo. U tim našim kratkim trenucima koje provodimo u mom stanu svijet kao da stane, kao da više ništa i niko ne postoji. 



Ležimo u krevetu, mazimo se i razgovaramo. Nikad ne spominjemo probleme i ponašamo se kao da smo sami na svijetu. Zvuči sjajno, zar ne? Nažalost, nije uvijek tako. Skrivanje nije uvijek lijepo. Uvijek moramo biti jako pažljivi i oprezni , niko ne smije znati za nas i našu ljubav. 

Kada vodimo ljubav uvijek moram da se suzdržavam da na njegovom tijelu ne ostane neki moj trag. Ne smijem da nosim ni ruž za usne ni parfem – žene primjete svaki sumnjiv miris ili flekicu na njegovoj košulji. Svjesna sam da nije jednostavno biti njegova žena, ali ni moje mjesto nije idelano. 

Obe volimo muškarca koji nije naš. On nije ni moj, a ni njen. Obe smo prevarene, a samo on vara. Obe znamo da postoje noći koje će on provesti u zagrljaju neke druge. To u meni izaziva bol, ponekad osjećam kao da se raspadam. 

Moje misli i moja osjećanja su vezana samo za njega, a znam da ga ne mogu imati i znam da je dovoljno velika kukavica da nikad neće napustiti svoju porodicu zbog mene. Zbog svega toga, još više sam svjesna na koliko je to načina pogrešno, ali ne mogu bez njega.“ 

Sudeći prema svemu ovome, mogli bismo reći da ni ljubavnicama nije lako. I one su žene, one osjećaju i vole, ali su prevarene i nasamarene u svojoj ljubavi.

Pokreće Blogger.