Mlad mjesec u Lavu od 28.07: Jarčevi budite oprezni - Ribe očekuju poslovne obaveze

U predstojećim danima očekuje nas mlad mjesec u Lavu. Da biste saznali kako će mlad mjesec uticati na vaš horoskopski znak, donosimo vam detaljnu astro analizu. 


Mlad mjesec u lavu će mnogima biti inspiracija. Iskoristite magiju mladog mjeseca i uživajte u predstojećima danima. Ovan: vrijeme je da se iskoristite svoje pravo na odmor i uživanje. Dajte vašem tijelu odmor i dopustite sebi da vaša kreativnost izađe napolje.

Uzmite gitaru, naštimajte žice i uživajte u lakim melodijama koje će vaši prsti stvarati. Ili postavite štafelaj i dopustite svojoj mašti da vas vodi. Svijet jedva čeka da čuje šta imate da kažete. Budite inspiracija. Bik: predstojeći period iskoristite da se bolje povežete sa članovima svoje porodice.



Poželjećete toplinu u svom domu. Vaša srce će biti zagrijano ako mu ispunite želju i provedete vrijeme sa najmilijima. Ispecite čuveni kolač po starom bakinom receptu, odigrajte igru karata sa rođacima koje niste dugo vidjeli. Vaše srce će biti zadovoljno, jer je dom tamo gdje su nam dragi ljudi. 

Blizanci: magija mladog mjeseca vladaće i vašim znakom. Vaša svakodnevna rutina dobiće poseban sjaj. Trudite se da ispoljite svoju kreativnost, da pokažete ljudima magiju koju dobro skrivenu nosite u sebi. Pjevajte i radujte se. Trudite se da budete aktivni u predstojećim danima, jer će vam prijati. 



Rak: kreativnost je svuda oko vas – iskoristite je. Ukoliko dopustite sebi i svojim talentima da izađu na vidjelo, mogli biste popraviti svoj budžet. Najbolje investicije narednih dana su u materijalne stvari – namještaj i ukrase zbog kojih će vaš prostor izgledati svježe i blistavo. 

Vaš takmičarski duh će biti od koristi ukoliko dođe do manjih problema sa finansijama. Lav: dragi lavovi, pravo pitanje za vas je da li ste spremni da se vaš život promijeni? Mlad mjesec u Lavu donosi vam krupne promjene. Vrijeme je da se fokusirate na sebe, svoje ciljeve, ambicije i unutrašnje zadovoljstvo. 

Jači ste nego ikad, počnite da vjerujete u svoju moć. Možda ćete osjećati kako stvari brzo teku, ali za vas neće biti prepreka – dobro znate svoj cilj i idete ka njemu. Djevica: mirne djevice, vrijeme je za rizik nakon kojeg će vam doći zasluženi odmor.

Iskoristite vrijeme koje dolazi da se oporavite od stresa iz prethodnog perioda, da odmorite i da istražite granice svoje kreativnosti u dubokoj privatnosti, potpuno sami. Ponekad nam je potrebna tišina da bismo pronašli sebe i tajne koje se kriju u nama. 

Ne plašite se da zavirite u sebe. Možda vam se neće sve dopasti, ali dobro je da znate šta se krije u vama. Vaga: s obzirom da mlad mjesec donosi period kreativnosti, on će tako da utiče i na vaš znak. Međutim, vaša inspiracija i kreativnost dolaziće spolja. 

Potražite ljude oko sebe, prijatelje, kolege, poznanike koji dijele slične stavove sa vama. Oni će biti vaše muze, iz vas će izvući vaš potencijal. Vrijeme je da se opustite i istražite glumačke sekcije, plesne sesije i zabave koje će vas potpuno osloboditi. 

Svijet čeka na vas. Škorpija: u narednom preiodu bićete motivisani da pronađete svoje mjesto u vašoj profesiji. Koji god da je vaš poslovni cilj, bićete u prednosti u odnosu na druge. Vrijeme je da se maknete od neistomišljenika i da ostavite trag u svijetu i pokažete svima šta umijete. 

Vjerujte u sebe. Strijelac: vaše ideje koje ste dugo čuvali u sebi i vaši planovi izaći će na vidjelo. Sad je vrijeme za uspjeh, mlad mjesec u lavu biće na vašoj strani. Ne plašite se da budete ono što jeste i da ostavite svoj trag gdje god se pojavite. 

Vaše svjetlo je jače nego ikada, dopustite mu da sija. Pustite sve koji vas ometaju na vašem putu. Vrijeme je za uspjeh. Jarac: možda za vas ovo nije najbolji period, ali budite oprezni. Dobro razmislite prije nego se odlučite da posudite neki novac, potpišete ugovor, uzmete kredit, grant, stipendiju ili slično. 

Da biste bili uspješni u predstojećem periodu neophodno je da budete otvoreni za saradnju sa svojim kolegama. Vodolija: njegujte odnose sa ljudima, to je važno u predstojećem periodu. U tome će vam mlad mjesec u lavu biti od pomoći. 

Podijelite svoje talente sa prijateljima, dopustite im da osjete energiju oju nosite u sebi. Oni koji se trude da vas ponize vam ne trebaju. Vrijeme je da završite sa nekim ljudima. Ribe: vi ćete mlad mjesec u lavu provesti radnoj atmosferi. 

Bićete u poslovnim gužvama, zatrpani raznim poslovnim projektima. Vjerujte svojim klijentima u predstojećim danima. Dopustite drugima da osjete vašu čaroliju i uložite u sebe – višestruko će vam se vratiti.

Pokreće Blogger.