Ljubavna astro analiza za Avgust: Kakva očekivanja mogu da imaju Jarac, Vodolija i Ribe

Ljubavna detaljna astro analiza je pred vama. Šta na polju ljubavi mogu da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe astrolozi detaljno objašnjavaju. 


Jarac: Postoji mogućnost da u narednom periodu proširite vaš društveni krug i budete okruženi sa dosta novih ljudi. To bi vam moglo koristiti kada je u pitanju vaša prošlost, možda je došlo vrijeme da istu ostavite iza sebe. 

Cijenite više sadašnjost i stvari koje ste postigli. Na polju ljubavi vi ćete imati potrebe da više vremena provodite sa partnerom i to u vaša četiri zida. Nećete biti skloni previše izlascima, već ćete se posvetiti isključivo jedno drugom. Oni koji su slobodni, postoji mogućnost da se stvari dešavaju u vašu korist. Prema tome, prepustite se u uživajte.  Vodolija: Okružite se malo više sa ljudima kojima vam prijaju. Takođe, ukoliko upoznajte nove ljude pripazite kome se možete baš povjeriti. 

Nema ništa loše u tome da proširujete vaš društveni krug, ali opreznosti u komunikaciji nije na odmet. Vas i vašeg partnera bi mogla da sačekaju zanimljiva dešavanja. Moguće je da ćete imati neke aktivnosti koje će vas zabaviti i dobro nasmijati.Dosta ćete vremena provoditi zajedno i tako će vam prijati. Nemojte se ustručavati prepustiti romantici, već uživajte u istoj.  Ribe: Osobe rođene u znaku ribe, u narednom mjesecu bi mogli da uživaju u dobrim dešavanjima. 

Možda bi bilo dobro da ostanete na putu na kojem i jeste, ali sve zavisi kako se vi osjećate. Pa shodno tome, tako i činite. Trebali bi dosta stvari imati pod svojom kontrolom, što će vam svakako služiti. Neka vaš fokus bude malo više na ljubavnom životu. 

Vrlo je moguće da ste u posljednje vrijeme zapostavili partnera malo više i da mnoge stvari koje vam se dešavaju on ne zna. Ukoliko nešto i ne funkcioniše između vas, potrebno je na vrijeme da razgovarate. Jedino na taj način ćete moći iskreno da tražite rješenje.

Pokreće Blogger.