Kada muškarac voli, on uopšte ne vidi ženine greške - Ponašanje koje govori da vas ne voli više

Niko od nas ne bi želio da bude u vezi u kojoj nije voljen, to je sasvim prirodno. Svi želimo da u vezi osjetimo partnerovu ljubav i naklonost. 


Da biste bili u takvoj vezi, važno je da pratite partnerovo ponašanje. Ponekad ponašanje može biti ključna stvar uz pomoć koje ćete saznati da li vas partner voli ili je ta ljubav već na izdisaju. Ukoliko vas partner ne voli vrijeme je da spakujete svoje stvari i krenete dalje ili ostanete i pokušate da obnovite nekadašnju ljubav i da je učinite sjajnijom nego ikad ranije. 

Kako god bilo, morate stvari da primjetite na vrijeme da biste mogli djelovati. Muškarci kada vole ženu ne primjećuju njene greške i krivicu. Ukoliko ne vjerujete u ove riječi samo se sjetite prvih mjeseci vaše veze, vaš partner je vjerovatno bio savršen, a samim tim takav je bio i odnos između vas dvoje.



Međutim, kako vrijeme prolazi stvari se mijenjaju. Čak i kasnije, ukoliko muškarac iskreno voli svoju partnerku on neće mnogo obraćati pažnju na njene mane i greške, niti će je kriviti za bilo šta i vršiti pritisak na nju. 

Naravno, moguće je da se ponekad dogode manje rasprave, ali muškarac koji iskreno voli nikada neće svoj bijes i agresiju ispoljavati na svojoj partnerki. Čak ni optužbe ne dolaze u obzir. Ako je žena kriva, muškarac će joj to dati do znanja, ali ne na grub način, jer muškarac koji voli ne želi da povrijedi svoju voljenu. 



Ukoliko partner promijeni način komuniciranja sa vama, ukoliko izgubi takt i počne da vam se obraća neprijatnim tonom, to bi mogao biti znak za uzbunu. Ne zaboravite da je ljubav, prije svega, zasnovana na harmoniji, skladu i poštovanju između partnera. 

Ukoliko nešto od toga izostane veza je u krizi. Kada čovjek voli nekoga, onda će se truditi da i njemu, ali i osobi koju voli, komunikacija prija. Ali kada ljubav nestane, onda čovjeka više nije briga i prestaje da razmišlja o načinu na koji se obraća svojoj partnerki. 

On više ne uživa u tom odnosu, ne želi bliskost i komunikacija ga ne zanima. Čak i ako je između njih sve u redu, ako su dobri prijatelji, za njega je ljubav gotova. Komunikacija je jedna od prvih stvari koje se mijenjaju kada se ljubav počne gasiti, zato dobro obratite pažnju na tu komponentu vaše veze.

Takođe, ukoliko muškarca više nije briga za vaše zajedničko vrijeme, ukoliko osjetite njegovu ravnodušnost i nezainteresovanost, to je takođe još jedan signal. Ako želite da sačuvate vašu vezu, dobro obratite pažnju na ovakve signalne – prije nego bude kasno.

Pokreće Blogger.