Ljubavna astro analiza do 03.07 - Ribe u ljubavnom zanosu, Vagama će prijati samoća

Astrolozi su iznjeli viđenja za narednu nedelju, kada je polje ljubavi u pitanju. Šta svaki znak Zodijaka može da očekuje pažljivo pročitajte. 


Ovan: Za one koji su slobodni, nema potrebe da očajavate. Postoji mogućnost da imate romantični spoj ili susret. Pogledajte malo bolje na osobe iz vašeg okruženja, moguće je da vas tu očekuje lijepo poznanstvo, koje kasnije može prerasti u nešto više. 

Oni koji su u vezama, neće biti većih promjena, uživajte u vašoj svakodnevnici.  Bik: Određeni događaji u narednoj nedelji će vas navesti da malo više i detaljnije razmislite o vašoj ljubavnoj vezi. Moguće je da ćete sada malo više pažnje posvetiti partnerovim djelima i pažljivije ga slušati u razgovorima. 



Oni koji su sami će biti skloni češćim izlascima.  Blizanci: Samci bi itekako trebali imati dobre prilike za zanimljive susrete. Postoji mogućnost da upoznate nekoga zanimljivog, bez tenzije da među vama mora biti nešto više. 

Oni koji su u vezama takođe bi trebali biti zadovoljni. Sve u svemu, vaše polje ljubavi bi trebalo biti stabilno.  Rak: Naredni dani za vas bi mogli donijeti lijepe i ugodne emocije. Naredna nedelja bi mogla biti povoljna za romantična iskustva, pronalaženju partnera ili upoznavanje nekih zanimljivih ljudi.



Kroz nova poznanstva ravijaćete pozitivnu energiju. Generealno, jedan rasterećen vikend je pred vama. Lav: Lavovima će vjerovatno više pasati neka vrsta tišine i mirnoće kada je ljubav u pitanju. Oni koji su zauzeti gledaće da što više vremena provedu sa partnerom, bez ikakvih trzavica. 

Oni koji su slobodni neće željeti da pod svaku cijenu nekoga upoznaju, čak šta više, posvetiće se sebi i ostajati u svoja četiti zida.  Djevica: Za vas je naredna nedelja moguća u vidu prave ljubavne harmonije. Neki od vas će se možda iznenaditi i lijepim vijestima. 

Oni zauzeti će svoje ljubavne dane pamtiti po lijepim emocijama. Takođe, oni koji su slobodni biće rado viđeni u društvu suprotnog pola.  Vaga: Romantične vage će u narednim danima više birati svoj kutak i mir. One vage koje su zauzete takođe će imati potrebu da se osame, dok slobodne vage i neće imati baš pretjerane prilike da nekoga upoznaju. 

Sve u svemu, ovo je prolazna faza, tako da ne tugujte. Radite onako kako vama trenutno prija. Škorpija: Na vašem polju ljubavi možda neće ići baš sve onako kako ste zamislili, međutim nema potrebe da se zbog toga nervirate. 

Ostanite mirni i imajte razumijevanja tako ćete zadržati stabilnost vašeg ljubavnog odnosa. Nemojte na sve odgovarati srčano i na prvu, već budite pomalo diplomatski nastrojeni. Strijelac: Oni koji su zauzeti moguće je da će naredni period biti povoljan za neke ljubavne događaje. 

Poput godišnjice, rođendana, zaruka, vjenčanja itd. Oni koji su slobodni ukoliko i ostvarite komunikaciju sa suprotnim polom, ne mora odmah da znači da se tu mora desiti nešto. Ne forsirajte ništa, pogotovo ako niste spremni. 

Jarac: Vaš ljubavni život ne bi trebao biti monoton u narednim danima, ali opet sve zavisi od osobe do osobe. Pokušajte se prepustiti i zaista uživati, bez stvaranja nekih iluzija i vlastitih hirova. Ukoliko osjetite određene trzavice, to je moguće zbog uticaja određenih ljubavnih planeta. 

Vodolija: Naredni dani bi mogli biti posebno povoljni za slobodne vodolije. Vi ćete biti lijepo raspoloženi i spremni za izlaske. Moguće je da će vam ljubav pokucati na vrata. Oni zauzeti ne bi trebali svjedočiti nekim promjenama. 

Sve u svemu, za vas je moguća ugodna ljubavna nedelja. Ribe: Osobe rođene u ovom znaku, bilo da su zauzeti ili slobodni mogli bi očekivati prijatnu nedelju. Oni koji su zauzeti uživaće u podršci partnera. Oni koji su slobodni mogli bi imati dobre prilike za ljubavne događaje. Sve u svemu, prepustite se ljubavi i njenim manifestacijama.

Pokreće Blogger.