Karmički Retrogradni Saturn: Strijelčevi se oslobađaju pritiska - Vodolije se osjećaju usamljeno

Od šestog juna, karmički Retrogradni Saturn započeo je svoju vladavinu. Astrolozi su precizno objasnili kakvo stanje možemo očekivati. 


Iako se pojam retrogradno vezuje pretežno za nešto uznemirujuće i negativno, ovaj oblik Saturna donosi pomalo drugačiju uznemirenost. Ono što bi trebalo biti sigurno u narednih nekoliko mjeseci možemo očekivati djelovanje karme. Evo šta svaki znak Zodijaka može da očekuje: 

Ovan: Osoba rođena u znaku ovna, ponekad je sklona manipulaciji kako bi ostvarila ono što ona želi. Međutim, u narednom periodu budite oprezni. Retrogradni Saturn itekako prati vaše djelovanje. Ne pokušavajte dobiti nešto na ružan način, jer će vam biti vraćeno istom mjerom. 



Bik: Naredni period vjerovatno neće biti direktno vezan za vas, ali hoće za osobe iz vašeg okruženja. Bićete svjedoci kako to retrogradni Saturn utiče na okolinu. Takođe, osvjedočićete uticaj karme. Doduše, vi ćete posmatrati sa strane, ali itekako ćete i vi naučiti lekcije. 

Blizanci: Vrlo je moguće da ćete snositi neku vrstu odgovornosti za vaše postupke u prošlosti. To bi se najviše odnosilo na povredu nečijih emocija. Rijetko kad možete proći ne opaženo kada nekome nanesete bol. U narednom periodu vi ćete naučiti lekciju da ne treba da se igrate sa tuđim emocijama. 



Rak: Retrogradni Saturn će se najviše kod vas pokazati na polju karijere. Vrlo je vjerovatno da ćete posamtrati nečiji uspjeh, dok vi budete u mjestu. Razmislite šta je razlog tome, u vašoj prošlosti je. 

Nema potrebe da osporavate ničiji uspjeh i zalaganje, kako biste sebe uzdigli. Biće to jedna dobra lekcija za vas.  Lav: Vi ćete na svojoj koži možda osjestiti uticaj karmičkog Saturna. Moguće je da ćete osjetiti pozitivnu stranu karme na svojim leđima. 

Nešto protiv čega ste se borili, biće na vašoj strani. Vaša borba i strpljenje će se isplatiti i moguće je da će pravda biti zadovoljena.  Djevica: Vi ćete u narednom periodu nekim ljudima biti karma. Postaćete spremni da sve negativne ljude udaljite iz svog života i konačno uživate u čarima mira. 

Svi oni koji su vas povrijedili sada će naučiti lekciju. A vi ste naučili da ne zaslužujete ništa manje od poštovanja.  Vaga: Vage koje su u prethodnom periodu se koristile lažima i manipulacijom, mogle bi biti otkrivene. Nemojte misliti da ćete na isti način moći da prevaziđete naredni period. 

Retrogradni Saturn je ipak tu. Ne služite se lažima i ne igrajte se emocijama drugih. Samo ćete tako spriječiti lošu karmu da vam se dešava.  Škorpija: Za vas bi naredni period mogao biti povoljan. Pogotovo kada se radi o vama bliskoj osobi. 

Ukoliko je ona proživjela neku vrstu nepravde itekako je moguće da će ista biti naplaćena. Vi ćete tome svjedočiti i bićete srećni. Ujedno i naučiti lekciju da nas sve u životu stigne prije ili kasnije.  Strijelac: Retrogradni Saturn bi mogao raditi u vašu korist. 

U smislu, da ćete se konačno osloboditi osobe koja vam je stvarala pritisak. Vjerovatno se radi o vama bliskoj osobi. Došao je period oslobođenja za vas, i to ćete itekako osjetiti. Sve u svemu, ostanite dosljedni i naučite kako to karma može da djeluje. 

Jarac: Vi ćete takođe biti u razmišljanjima sa kakvim ste to ljudima okruženi. Moguće je da će vam retrogradni Saturn u tome pomoći. Shvatićete da nemate zdravo okruženje, ali ne bi trebali imati želju za osvetom. Znajte da je ovo vrijeme karmičkog Saturna i da će on obaviti ono što je potrebno. 

Na vama je da se oslobodite stvari koje vas tište.  Vodolija: Vi biste u narednom periodu mogli da se osjećate usamljeno. Dobro razmislite da li ste sami zaduženi za to. Vrlo je moguće da ste u prethodom periodu bili sebični prema drugim ljudima, a sad vam to retrogradni Saturn vraća. 

Naučićete da ne budete pohlepni i egocentrični, tada će sve biti bolje.  Ribe: U prethodnom periodu ste na neki način umislili da ste vi autoritet drugima i da svi moraju da rade kako vi mislite. Uz to ste se znali služiti i manipulacijom. 

Međutim, u narednom periodu na ovaj način baš i nećete moći funkcionisati, jer je karmički Saturn tu. Vi ćete svakako naučiti da nemate vlasništvo nad drugim ljudima i da autoritet koji želite da namećete, ne možete tek tako.

Pokreće Blogger.