Detaljna ljubavna astro analiza za mjesec Jul - Šta mogu da očekuju Rak, Lav i Djevica

U mjesecu Julu, moguće su određene promjene na polju ljubavi kada su Rak, Lav i Djevica u pitanju. Astrolozi su iznijeli detaljnu astro analizu, pa pogledajte predviđanja. 


Rak: Vi ćete u toku jula mjeseca više biti fokusirani na druge i pomoć koju možete pružiti. To je svakako pohvalno. Vi ste neko ko će život živjeti punim plućima i iskoristiti svoje sposobnosti i u svoju, ali i tuđu korist. Uz vaš rad i energiju teško da nešto ne možete postići. 

 Na ljubavnom planu ukoliko dođete do određenih nesuglasica sa partnerom, sjednite i otvoreno razgovarajte. Nemojte se ustručavati već otvoreno razgovarajte o svemu. O onome što vas muči, ali i onome što zaista želite. Jedino tako ćete uspjeti naći zajedničko rješenje. Lav: Bićete spremni da uljepšate vaš život, ali i živote drugih na što ljepši način. To će vam svakako doprinijeti da se osjećate pozitivno i lijepo. Nemojte zaboraviti ko je bio uz vas kada vam je bilo teško. Sada vi vratite istom mjerom. 

Na polju ljubavi oni koji su dugo u određenom odnosu koji im ne prija, postoji mogućnost da će isti okončati. Za parove koji su u braku jul mjesec bi mogao da bude vrlo romantičan i pun strasti. Sve u svemu svako će uraditi onako kako osjeća da treba i šta je najbolje za vas same, ali i vaš odnos. Djevica: Djevice svakako može da očekuje bolja godina nego što je to bila prošla. Vi ste naučili da trebate biti pozitivni. Iz tog razloga ćete osjetiti čari pozitivne energije i koje benefite ista može da vam donese. Za vas i vašeg partnera moguće je romantično putovanje. 

Nakon dugo vremena imaćete priliku da budete sami i uživate jedno u drugom. Naredni period iskoristite maksimalno kako bi se bolje razumijeli i razgovarali o vašoj budućnosti. Neće manjkati ni romantike među vama. 

Slobodne djevice, a pogotovo muškarci rođeni u ovom znaku budite otvoreni u odnosu sa ženama. Nemojte uvijati nešto u foliju i nekoga svjesno povrijeđivati. Kada vaš pristup bude drugačiji tada i psotoji mogućnost da upoznate nekoga ko će vam zaista odgovarati.

Pokreće Blogger.