Detaljna astro analiza za Blizance do kraja 2022 - Budite strpljivi, moguće promjene na bolje

Astro prognoza za znak Blizanaca do kraja 2022. godine je tu. Evo šta ovaj znak može da očekuje i koji su to savjeti za narednih šest mjeseci. 


Osobe rođene u znaku Blizanca su jako emotivne, vole ljubav i ljubazni su. Sa druge strane ponekad teško umiju da se prilagode promjenama. Često su avanturistički nastrojeni, pa ih jedno mjesto teško može zadržati. 

Kada je vaše polje posla u pitanju, oni koji su zaposleni ne bi trebali nailaziti na neke veće promjene. Međutim, oni koji su slobodni ili nezadovoljni trenutnim poslom od polovine septembra bi mogli biti uspješni u traženju željenog posla. 



Nakon septembra mjeseca, povoljan period za posao bi mogao biti i novembar. Prema tome, budite strpljivi. Što se vaših finansija tiče, budite malo oprezniji u drugom dijelu godine. Druga polovina godine bi mogla pomalo finansijski biti nepovoljna, ali uz pametne odluke, stvari će biti pod kontrolom.

Nemojte sebi dozvoliti navike poput klađenja ili lutrije. Isto tako, možda i nije najpovoljniji period za određena ulaganja. Vaš porodični i ljubavni život bi trebali biti pozitivni i na vašoj strani. Moguće je da ćete uživati u uređenu vašeg doma, da ćete ugostiti vama drage ljude i uživati u posebnoj pažnji i podršci vaših najbližih. 



U septembru ukoliko dođe do određenih nesuglasica, ostanite mirni, sve ćete na taj način riješiti. Što se tiče onih koji su u vezi ili braku, vaš ljubavni život bi trebao biti kao i obično. Međutim, ukoliko primjetite neku vrstu arogancije kod partnera, iskeno razgovarajte i ne dozvolite da vam to narušava sklad i mir koji ste gajili do sada. 

Budite svijesni da vaše zdravlje dosta zavisi od vas i vašeg ponašanja. Kada ste vi nervozni i pod stresom, vaš imuni sistem je slabiji i skloniji ste bolestima. Kao i suprotno. Pokušajte da sebi priuštite one stvari koje vam pašu kako bi bili što opušteniji. 

Budite oprezni u konzumiraju masne hrane i napravite korekcije u ishrani. Ukoliko osjetite neke zdravstvene probleme, ne budite nemarni i posvajetujte se sa specijalistom. Što se tiče vašeg horoskopa posebno za svaki mjesec, važno je da zante sljedeće: Jul mjesec iskotistite za putovanja, nova poznanstva, učenje. 

Vaša energija će biti na maksimumu. U avgustu više ćete biti fokusirani na posao. Mogući su određeni poslovni izazovi. Takođe budite oprezniji sa finansijama. U septembru i oktobru imaćete povoljan period za učenje. Isto tako za razna dešavanja na ljubavnom planu. 

Oni koji su u vezi pokušaće da u svoju vezu unesu novu energiju i motivaciju. Novembar i decembar: U posljednja dva mjeseca u godini imaćete priliku da promjenite neke segmente vašeg života. Sami ćete odlučiti koja su u pitanju. Više ćete biti fokusirani na posao, a oni koji su slobodni imaće priliku da nekoga upoznaju, jer će se više kretati i biti društveni. 

Savjet za vas bi bio: Pokušajte shvatiti da ste vi samo kreator svoje realnosti i budućnosti. Neka vaša energija bude vaš vodič i pažljivo je usmjeravajte na vama bitne stvari. Bavite se onim stvarima koje vas zanimaju i budite spremni pokazati svoju kreativnost.

Pokreće Blogger.