Detaljna astro analiza do kraja 2022 - Djevice budite više realne, Vage u punom sjaju

Polako, ali sigurno ulazimo u drugu polovinu 2022. godine. Astrolozi su iznijeli svoje prognoze i naveli šta bi to svaki znak Zodijaka mogao očekivati na polju ljubavi, karijere i zdravlja. 


Ovan: Ljubav - vi ćete iz dana u dan biti sve opušteniji i imati pozitivnije emocije. Sa takvim raspoloženjem dolaziće i ljubav. Ako ste u vezi, imaćete u čemu uživati, veza će biti sve kvalitetnija. Za one koji su sami, nećete biti usamljeni, čeka vas dosta izlazaka i otvorenih ljudi. 

Moguće trzavice kada je prijatljestvo u pitanju, ali ne brinite se previše. Na polju karijere pred vama je period dobrih mogućnosti. Planete će biti naklonjene vašem rastu i prosperitetu. Možda vam se nakada neće tako činiti jer će sve vaše radnje mjeriti prema visokim kriterijumima. 



Ne brinite, sve je to u redu. Ostanite i dalje vrijedni i oprezni, a pred vama je vrijeme zasluženih pobjeda. Zdravlje i savjet: U drugom dijelu godine vaše zdravlje će biti većinom dobro kao i vaše raspoloženje. Svaku situaciju dobro sagledajte, ne trčite da dajete zaključke prerano. 

Bik: Ljubav- Vaš ljubavni život će se većinom odvijati u miru. U periodu kraja oktobra mjeseca moguća su određena iskušenja i moguće promjene na ljubavnom planu. Ne brinite puno i odluke donosite hladne glave. Svakako povoljan period za ljubav vas očekuje od septembra mjeseca pa sve do kraja godine.



Karijera: Do sredine ljeta moguće su brojne nedoumice kada je karijera u pitanju. Moraćete balansirati između starih i novih mogućnosti. Ali, već od kraja avgusta sve će ići dosta lakše. Uspjećete napraviti balans i sve će vam se razbistriti.

Nemojte ništa shvatati previše lično i ostanite vrijedni, tako ćete vidjeti rezultate. Zdravlje i savjet: Ne brzajte sa odlukama i budite više pozitivni.  Blizanci: Ljubav- na vašem ljubavnom planu većina stvari će ostati ista. U drugoj polovini godine više ćete preuzeti incijative, ali nemojte pretjerivati. 

Budite slobodni i pokažite ljubav partneru i kroz riječi i kroz djela. Venera vam je sklona od juna do jula mjeseca, pa opet septembra do oktobra. Karijera: Imaćete mogućnosti da iskoristite dosta prilika ili da napravite neke promjene.

 Na vama je i vašim sposobnostima šta ćete učiniti.  Mars će ući u vaš znak i zadržati se do kraja godine, imaćete energije za dvoje ljudi, Isto tako, moguće su neke zablude ili nejasnoće, budite precizni u poslu, kako bi sve mogli potkrijepiti dokazima. 

Zdravlje i savjet: Ne pretjerujte u ničemu i slušajte svoje tijelo.  Rak: Ljubav- Zahtjevan period koji ste imali sada je iza vas. Dolazi mirnije vrijeme i potencijalna mirenja sa osobama od kojih ste se distancirali. Vaša empatija i osjećanja doći će do izražaja. 

U oktobru mjesecu moguće su neke lijepe novosti. Venera će vam donijeti stabilnost u jesenjim mjesecima. Karijera: Dobar period je pred vama. Imaćte prilike da proširujete svoje vidike i da se dodatno usavršavate. 

Za studente takođe slijedi povoljan period. Neki će imati potrebu za putovanjima. Postoji dobra mogućnost za saradnju sa inostranstvom. Iako ćete sve morati raditi sami, biće ovo dobar period za vas. Zdravlje i savjet: Težak period je iza vas. Sada, ostanite ono što jeste i ne pokušavajte biti neko drugi. 

Lav: Ljubav- Potrebno će biti da budete mudri i oprezni, jer ćete tako postići ono što želite. Od vas će se zahtjevati kompromisi. Najviše će od vas zavisiti vaš odnos prema vezi i ljubavi generalno.

Svejedno, bolji je period nego u prvom dijelu godine. Venera vam može služiti u avgustu mjesecu, kao i novembru. Karijera: Ukoliko posao obavljate isključivo sami, čeka vas dobar i mira period. Budite spremni da se ponekad pokorite autoritetu. 

Ako radite u kolektivu, dolazi period pun turbulencija. Period će biti šaren, sa jedne strane ćete imati podršku, sa druge distancu. Kako god, vi radite najbolje što znate, to vam neće odmoći. Zdravlje i savjet: Izbjegavajte stres. Više se posvetite šetnjama, treninzima i relaksaciji. 

Djevica: Ljubav- Postojojaće neke lijepe ljubavne mogućnosti, ali nedostajeće vam realna procjena istih. Prepustite se uživanju, ali nemojte zaboraviti biti i realni. Oslonite se na svoju intuiciju. Venera će pokrenuti ljubavne događaje posebno u septembru mjesecu, te opet u decembru. 

Karijera: Budite spremni da vrijedno radite. Ne očekujte savršenstvo, jer isto nije uvijek moguće. Moguća su iskušenja da li kada su radne kolege u pitanju ili posao direktno. Boravak Marsa do kraja godine u vešem polju karijere donijeće vam dodatne aktivnosti. 

Ostanite profesionalni. Zdravlje i savjet: Moguć je pad energije. Realno gledajte na stvari, jedino ćete tako biti iskreno zadovoljni.  Vaga: Ljubav- Nećete osjetiti velike promjene niti turbulencije kada je ljubav u pitanju, što ne znači da je neće biti. Oni koji su u vezama, odnos će postajati samo bolji i čvršći. Samci će izlaziti i uživati, ali bez pritiska da nekoga moraju upoznati. 

Vaša planeta Venera će vam pružiti zadovoljstva u junu i julu, a posebno u vašem mjesecu, tj. oktobru. Karijera: Imaćete ugodan odnos sa kolegama i nadređenima ako ih imate. Možda će vam se javiti situacije gdje ćete morati promjeniti pristup prema novcu. 

Od kraja avgusta osjetićete jaku energiju i za vas neće biti zadataka koji nećete moći obaviti. Zdravlje i savjet: Bićete primjer mnogima kako održati zdravlje i dobru ravnotežu navika.  Škorpija: Ljubav- Pred vama je zanimljiv, ali i zahtjevan period. Od kraja oktobra dešavaće se pomračenje u vašem znaku. Tada ćete vjerovatno imati iskušenja pred sobom, ali odluke donosite hladne glave. 

Pred vama će biti povoljan period u julu i avgustu, kao i od novembra mjeseca. Karijera: Vaš fokus neće biti na poslu. Radićete stvari kao i do sada, većinom rutinski. Više ćete se fokusirati na proučavanje ljudi oko vas sa psihološkog aspekta. 

Nećete naići na podršku drugih, ali to vam nije pretjerano važno, jer čvrsto stojite na svojim nogama. Više će vam privatni život biti prioritet, nego posao. Zdravlje i savjet: Smanjite stres i uživajte u dobrom društvu i različitim vedrim događajima. 
 
Strijelac: Ljubav- Jasno ste sebi postavili šta želite, ali ništa ne dolazi preko noći. Ostanite pri zemlji. Ostanite mirni i trijezne glave, ne idealizujte previše činjenice. Ako budete realni i prema sebi i drugoj strani, tada će sve biti u redu. 

Venera će biti na vašoj strani u avgustu, septembru i novembru mjesecu. Karijera: Na poslu ćete se malo ulijeniti, dok će neki pored vas graditi kule. Postoji mogućnost za rješavanje stambenog pitanja, ali i tu ostanite realni. 

Moguć je manjak energije, pa zato planirajte stvari unaprijed. Možda ćete čuti neke novosti na poslu, ali iste neće pretjerano uticat na vas. Zdravlje i savjet: Bićete skloni pretjerivanju, pokušajte sve svesti na minimum i poradite na samokontroli. 

Jarac: Ljubav- Kao i obično vi znate šta želite. Moguće je da ćete naići na neko iskušenje, ali uz vaš plan i kontrolu, sve će proći uredno. Prihvatite promjene, jer će vam donijeti dobro. Venera je na vašoj strani u junu, septembru i decembru mjesecu. 

Karijera: S obzirom da ste svijesni da ste na poslu postigli mnogo, bićete opušteni i još kreativniji. Tražićete nove izazove i bićete usmjereni na finiji i kreativniji rad. Drugi period godine je svakako vaš, uživaćete. Zdravlje i savjet: Ništa vas posebno neće mučiti, moguće je da ćete se ponekad preforsirati, ali sve imate pod kontrolom. 

Vodolija: Ljubav- Ljubavi će biti, ali nekih većih iskušenja baš i ne. Ukoliko ste u vezi, ista će ići samo u boljem pravcu. Pripazite samo da zbog posla ne zanemarite voljenu osobu. Ako ste sami, ne uskraćujte sebi izlaske i druženja. 

Venera će vam pomogati i junu i julu. kao i u septembru i oktobru. Karijera: Ovo će biti period dobrih prilika da nešto mjenjate na poslu. Moguće je da ćete morati se prilagoditi nekim promjenama ili iskušenjima. Reagujte na pametan način. 

Ponekad će vam se činiti kao da radite nespojive stvari, ali kada malo bolje pogledate i to ćete uspjeti. Zdravlje i savjet: Sve što dolazi prihvatite u miru i sa strpljenjem. Loše trenutke pretvorite u humor što je više moguće. 

Ribe: Ljubav- Budite otvoreni i spremni za sve prilike i saradnje. Sretni odnosi su pred vama. Kao jedna osjetljiva riba, puna mašte oplemenićete sve oko sebe i zračićete dobrom energijom i empatijom.

Venera je takođe na vašoj strani u ljetnim i jesenjim mjesecima. Karijera: Imaćete sreće i kada je posao u pitanju. Neki od vas će dobiti priliku da rade ono o čemu su sanjali. Prihvatite izazove, jer kada ih riješite dugo ćete se moći hvaliti istima. 

Moguće da dobijete neko priznanje ili nagradu. Rezultati za vas ne bi trebali izostati. Zdravlje i savjet: Ukoliko budete osjećali pojačani umor, nađite vremena za odmor i relaksaciju.

Pokreće Blogger.