Znakovi Zodijaka koji ne mogu zajedno - Razumnoj Djevici nije lako sa sanjivim Ribama

Zašto su neki ljudi u mogućnosti da razvijaju odnose kao u romantičnim filmovima, a drugi od istih odnosa prave katastrofe velikih razmjera? Jednostavan odgovor: zvijezde su krive. Nekim znakovima biće izuzetno teško da se slažu jedni sa drugima. 


Ovan i Vaga Predstavnicima ovih znakova nije lako da ostvare zajedničku komunikaciju. Čak i ako im se na prvi pogled učini da su slični, između njih postoje nepremostive razlike. Ovnovi bi morali dugo i požrtvovano da rade na sebi da bi razumjeli vage, a vatreni znak se nikada ne prilagođava na taj način situaciji. 

Ovan kaže sve direktno ne birajući riječi, što ponekad može da povrijedi diplomatsku vagu. Vage sporo donose odluku – a ovnovi uopšte ne vole čekanje. Osim što se ne slažu najbolje jedno sa drugim, pripadnici ovih znakova teško ostvaruju odnose sa rakovima i jarčevima. 



Bik i Škorpija Ovi znakovi su slični: oboje su izuzetno ambiciozni, vole novac i sanjaju o luksuznom životu. Bikovi često koriste svoju prirodnu privlačnst, što može da izazove ljubomoru kod škorpije. Tada škropija može da reaguje emotivno, na šta bikovi nisu najspremniji, jer uživaju u duhovnom miru. 

Takođe, ne slažu se baš najbolje sa lavom i vodolijom.  Rak i Jarac Rakovi pripadaju jako emotivnim i lako ranjivim stvorenjima. U stanju su da 10 puta dnevno pozovu partnera samo da mu kažu koliko ga vole.



Jarčevi bi mogli uživati u pažnji i ljubavi koju rak pruža, međutim oni su poznato po tome da jasno održavaju lične granice, te ovako emotivan odnos nije moguć. Oni se ne slažu dobro sa ovnom i vagom. 

Blizanac i Strijelac Znaci koji se mogu prilagoditi svim promjenama, ali zajedno se pretvaraju u tempiranu bombu. Oba znaka su izuzetno avanturistički raspoložena. Blizanac djeluje spontano, što iritira strijelca jer je navikao da pravi planove unaprijed. Nemaju najbolje odnose sa djevicom i ribama.

Lav i Vodolija Lavovi uživaju život na visokoj nozi, obožavaju da istaknu svoj povlašteni status. Dok vodolija ne pridaje veliki značaj materijalnim stvarima. Ovaj znak sklon je eksperimentisanju: iznenadnom farbanju kose u jarku boju ili mijenjanjem stila- što lav neće baš podržati jer on voli kontinuitet. 

Ne slažu se bas dobro sa bikom i škorpijom.  Djevice i Ribe Razumnoj djevici neće da bude baš lako sa sanjivim ribama. Većina sukoba u odnosu desiće se oko finansija. Djevica je praktična i konkretna, za razliku od ribe – i može da je iznenadi ribin odnos prema zajednički stečenoj imovini. 

Riba je u stanju da posljednjim novcem kupi neki parfem koji joj se dopadne, dok djevica štedi i marljivo planira svaku kupovinu. Uz to, djevica ne pokazuje svoja osjećanja baš često. Strijelac i blizanci su znakovi sa kojima se ne slažu.

Pokreće Blogger.