Žene, prestanite glumiti ledene kraljice - 3 razloga zašto vas dobri muškarci izbjegavaju

Polnu jednakost koju su žene postigle je sve veća. Žene su postale samostalne u svakom pogledu.


Ponekad se ponašaju kao da im niko nije ni potreban. Zapravo, samostalnost je svakako za pohvalu i dobro je što su žene zauzele svoje mjesto onako kako i zaslužuju. Ali, kada dolazi do pretjerivanja? 

Vaša oduka je da li ćete imati nekoga pored sebe, ali arogantno odbijanje druge strane svakako nije u redu. Ovo su tri najčešće greške koje žene prave u odnosima sa muškarcima:  1. Ponašate se kao da vam muškarac ne treba: Sasvim je u redu da same zarađujete za sebe, plaćate sebi kafu i sve što poželite.



Živite onako kako vama odgovara i same odlučujete o svemu. Ponekad se muškarac pored vas osjeća kao višak i ne želi da vam se mješa u vaš već stvoren svijet. Naravno, i treba da ga imate, ali nemojte da ga namećete i forsirate u odnosima. 

To je nešto samo vaše, ali ne zaboravite da stvarate i druge svjetove i uživate u istima.  2. Ne znate da prihvatite ljubav: Smatra se da su ove tri stvari čovjeku potrebne kao vazduh: Povjerenje, zahvalnost i osjećaj sigurnosti. 



Kada se muškarac zaljubi on je spreman zaista da pokloni pažnju ženi iskreno i od srca. Međutim, šta vrijedi ako vi to shvatate olako i uzimate zdrvo za gotovo?! Naučite da kažete hvala. Da pružite priliku i budete suptilnije u odnosu sa svojim izabranikom. 

Koliko god jake i samostalne bile, ne treba da vam manjka ženstvenosti i lijepih manira.  3. Idete u krajnost i postajete nametljive: Sada ste nasuprot stava koje ste imale, zadale sebi cilj da muškarca osvojite. Naučite da balansirate. 

Ne treba da budete niti previše hladne i odbojne, niti previše nametljive. Ostavite muškarcu prostora da djeluje. Neka on osvaja vas. Vaše je da znate kako da ostanete ženstvene, suptilne, a opet pomalo ne osvojive. Važno je samo da znate da sve ima mjeru. 

Slatko je kada se muškarci malo pomuče u osvajanju vaše pažnje, ali nema potrebe ni za pretjerivanjem. Takođe, budite svoje, radite na sebi u svakom smislu, zarađujte se za sebe, ali neka to bude isključivo nešto vaše, bez potrebe da se neko pored vas osjeća neprijatno i manje vrijedno.

Pokreće Blogger.