Sedmična astro analiza do 05.06 - Sreća bi mogla da prati Lava, Raka i Strijelca

Dolaskom mjeseca Juna, dolazi i detaljna sedmična analiza. Evo šta može da očekuje svaki znak Zodijaka na polju karijere i zdravlja u narednoj sedmici. 


Ovan: U narednoj nedelji imaćete više implusivan i broben stav na polju karijere. Moguće je da ćete zbog toga naići na negativan stav kolega. Mogući su sastanci sa poslovnim partnerima koja su vezana za novčana pitanja. 

Sve u svemu, malo suptilnije gledajte na stvari koje dolaze. Nemojte potcjenjivati svoje zdravstvene tegobe.  Bik: Vrlo je moguće da će pred vas biti stavljeni malo zahtjevniji zadaci. Možda će vam to biti malo teže ostvarljivo, ali svakako ne i nemoguće. 



Postoji mogućnost da ostvarite dobre finansijske rezultate, ali isto tako da neki troše više od planiranog pa će morati da rješavaju pojedine finansijske stvari. Kada je zdravlje u pitanju moguća je nesanica, ali nemojte se sa tim previše opterećavati. 

Blizanci: Možda bi bilo bolje da u narednim danima više se prepustite mišljenjima drugih. Ljudi oko vas zapravo vaše radne kolege na stvari gledaju na malo bolji način. Prepustite se i ne ispitujte previše. Ponekad je baš saradnja ključ dobrih rezultata. 



Kao biste se osjećali bolje na polju zdravlja, radite one stvari koje vama prijaju i koje vas ujedno i opuštaju.  Rak: Naredna nedelja od će zahtjevati dosta opreza i pažnje. Posebno kada se radi u radnoj poziciji. Nemojte se previše plašiti, već vjerujte da ste dorasli pozicijama i zadacima koji vam se nude. 

Takođe, nemojte previše analizirati sve oko sebe, već radite. Kada je zdravlje u pitanju prijalo bi vam više vremena na otvorenom, u prirodi i šetnjama.  Lav: Moguć je važan razvoj događaja za vas kada je posao u pitanju. Imaćete više saradnje i kontakta sa vodećim ljudima vaše firme. 

Vrlo je moguće da ćete biti na određenom testu i da će se gledati vaše sposobnosti i postignuća. Što se zdravlja tiče nemojte da zanemarite na preglede koje ste planirali ove sedmice. Takođe, postoji mogućnost pomoći i njega kada je zdravlje bliske osobe u pitanju. 

Djevica: Pred vama su mogući veliki izazovi. Isto tako, vaša očekivanja u smislu finansijske poslovne zarade mogu da budu nerealna. Nemojte izazivati troškove koji će vam kasnije stvarati poteškoće. Imaćete saradnju sa ljudima koji vam baš i ne prijaju, pa stoga širom otvorite oči. 

Što se zdravlja tiče više ćete obratiti pažnju na zdravlje voljene osobe, možda nije u pitanju ništa ozbiljno, ali vaši strahovi su opravdani.  Vaga: Ono što ste pokrenuli ide dobrim putem. Ako vam se bude činilo da je put dug, neka vas to ne sputava, jer je isti dobar. Nedelja će vam biti naklonjena i u finansijskom smislu. 

Takođe, budite spremni da sarađujete sa drugima. Kada je zdravlje u pitanju više se opustite i meditirajte.  Škorpija: Trebali bi tačno da definišete svoje poslovne planove, ciljeve i prioritete. Takođe, nedelja će biti pogodna za pronalazak novog i boljeg posla. 

Ako budete trebali sarađivati sa drugim ljudima, a ne čine vam se profesionalni, budite spremni da pogledate kroz prste. Nisu svi ažurni kao vi. Nemojte svoje zdravlje ugrožavati, tako što se nervirate, već ublažite kriterijume i opustite se. 

Strijelac: Bićete motivisani za poslove koji u sebi nose kreativnost ili gdje postoji publika. Poslovi koji su u sjeni, baš vas i neće zanimati i odradićete ih samo zato što morate. Ove nedelje pripazite malo kada je vaše zdravlje u pitanju. 

Budite oprezni sa hranom, alkoholom i sa svim onim što vam može izazvati nelagodu.  Jarac: Na poslu vas očekuje mirinija sedmica. Moguće je da ćete sarađivati sa ljudima koji su iz drugog mjesta. Bićete jako ljubazni prema njima i puni dobrih i korisnih savjeta. Pokazaćete im dobre poslovne smjernice.

Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na ginekološke i urološke probleme. Vodolija: Potrudite se da se u narednim danima malo bolje organizujete. Očekuje vas dosta posla i napora na polju karijere. Takođe, oslonite se na pomoć i podršku drugih, dobro će vam doći. 

Što se zdravlja tiče, ne gledajte na umor kao na nešto što je u redu, već imajte uredan san i odmorite se. Ribe: Imaćete priliku da svjedočite raznim prilikama. Stvari i kockice na polju posla će se povoljno slagati po vas. Možete očekivati dobar razultat i uspjeh u poslovima koji vam donose zaradu. 

Imaćete bolja primanja i mogućnost za neki dodatni rad. Pazite na svoje zdravlje, tako što ćete izbjegavati raznorazne pritiske i više se posvetite sportu koji volite.

Pokreće Blogger.