Pluton u Jarcu do proljeća 2023: Ribe mogu očekivati srećan period - Blizance očekuju investicije

Astrološka predviđanja nam ukazuju da će planeta Pluton u Jarcu nas pratiti sve do proljeća 2023.godine. Sigurno se pitate kakve to promjene možete da očekujete. 


Iako najmanja planeta u Sunčevom sistemu, Pluton će itekako imati uticaja. On simbolizuje ponovno rođenje i potencijal, ali i mogućnost fizičkog i mentalnog stresa. Transformacije su vrlo moguće i naredni period trebalo bi da iskoristite. 

Evo šta svaki znak zodijaka može da očekuje u narednom periodu:  Ovan: Pluton će prolaziti kroz polja vaše karijere, autoriteta i statusa. Što bi značilo da on može djelovati na vašu karijeru, društveni status, ugled i na to kako izgledate u očima drugih ljudi. 



U narednom periodu vi svakako možete očekivati velike promjene na polju karijere u smislu promjene zanimanja. Takođe postoji mogućnost za zamjenom državljanstva.  Bik: Pluton se u vašem slučaju kreće oko polja međuljudskih odnosa, putovanja i kretanja naprijed. 

Naredni period bi vam mogao služiti u svrhu promjene vaših uvjerenja, koja će vam služiti da postignete nešto bolje. Moguće je djelovanje Plutona i na polju karijere. Takođe, moguća su duhovna usavršavanja. 



Blizanci: U narednom periodu moguća su određena nasljedstva, pozajmice ili investicije. Pluton će vam služiti u svrhu porodičnih odnosa, jer će vas usmjeriti na koji način ispravno da rasporedite novac.

Naravno, važno je da znate da su i gubici mogući, zato morate biti pažljivi. Na ljubavnom planu ukoliko ste stupali u određene odnose, Pluton bi vas mogao upozoriti na određene greške koje ste činili. 

Rak: Pluton će u vašem slučaju prolaziti kroz polja braka i partnerstva, kao i odnosa sa klijentima, i sva pitanja vezana za ugovore i sudove. U narednom periodu preispitivaćete odnose oko sebe. Sa partnerom, prijateljima, djecom, klijentima itd. Pluton će vam ukazati gdje su oni griješili, ali i vi. 

Stvorite priliku da ispravite što možete.  Lav: Postoji mogućnost za promjenom vašeg životnog stila. Pluton će djelovati najviše na polja zdravlja, posla i kućnih obaveza. U narednom periodu dobro preispitajte vaš odnos prema poslu i obavezama kojima dajte mnogo na značaju. Sve to utiče na vaše tijelo i zdravlje. 

Djevica: U narednom periodu vladavine Plutona vaše polje ljubavi, djece, kreativnosti i hobija doći će do izražaja. U narednom periodu moguća su proširenja porodice, sticanje vlastitog posla, uopšteno preispitujete svoja zadovoljstva. 

Sve u svemu u narednom periodu vas očekuju preispitivanja, ali koja će vam buditi pozitivnu energiju, jer su i polja o kojima se radi takva.  Vaga: Djelovanje Plutona vi ćete najviše osjetiti na polju porodičnih odnosa, nekretnina, mjestu stanovanja i psihološkim odnosma sa članovima porodice. 

U toku narednog perioda moguća je kupovina kuća, prodaja ili čak preseljenje. Takođe moguće je da će jedna od važnijih tema biti porodični kapital ili nasljedtsvo. Sve u svemu, moguće su brojne transformacije. 

Škorpija: Pluton će se naći u vašem području veza, rodbine ili mogućih usavršavanja. U narednom periodu možda će vam se javiti mogućnost promjene okruženja, što će vam prijati. Dosta će vašeg usmjerenja biti na međuljudske odnose i na brojna preispitivanja, koja će vam donijeti određene promjene. 

Strijelac: Za strijelčeve Pluton će djelovati najviše na polje finansija, karijere i nove energije. Na vama je kako ćete određene mogućnosti iskoristiti. Postoji mogućnost za priliv novca, ali isto tako za gubitak ako ne budete pažljivi. Moguće su i promjene kada je fizički izgled u pitanju. Pripazićete na vašu ishranu, i imati motivaciju da nešto mjenjate što će uticati na vaš fizički izgled. 

Jarac: U narednom periodu vi ćete biti fokusirani na sebe. Zapravo, na mjenjaje vašeg odnosa prema vama samima. Takođe, vrlo je moguće da ćete promjeniti nešto drastično kada je izgled u pitanju. Svaka spoljašnja promjena počinje radi unutrašnjih poriva, dobro preispitajte sami sebe. Ako naiđete na bilo kakve poteškoće i strahove, prvo preispitajte šta osjećate i šta vi zapravo želite. 

Vodolija: Pluton će vas u narednom periodu usmjeravati ka prošlosti. Preispitaćete vaše navike, stavove, komplekse, probleme itd. Ukoliko se previše usmjerite ka prošlosti možete samo sebe psihički degradirati. Gledajte više na sada i kakvi možete postati. Postojaće mogućnost vezane za ostvarivanje novca. Odbacite sve ono što vam ne služi, i fokusirajte se na ono što možete postići. 

Ribe: Položaj Plutona će ići u vašu korist. Imaćete mogućnost da poboljšate odnose sa ljudima, okruženjem, kao i da ostvarite neke vaše snove i želje. Moguća su brojna poznanstva sa ljudima koji su različitih profesija. Ukoliko se desi da neki ljudi izađu iz vašeg života, neka to ne utiče na vas, može vam samo koristiti. Iskoristite naredni pariod da ostvarite kvalitetne odnose.

Pokreće Blogger.