Mars u Ovnu od 25.05: Za Rakove moguć poslovni uspjeh, Strijelčeve očekuje prava romantika

Astrološke analize najavljuju ulazak planete Mars u znak Ovna od 25.05. pa do 5og Jula. 


Evo šta vam donosi naredni period i šta možete da očekujete. U ovom periodu sa vašim ciljevima i željama koje imate samo hrabro i samouvjereno. Sklop ove energije, Marsa u Ovnu, može da donese nove pobjede i sve ono za čim ste već duže vrijeme žudili. 

Prema tome, naredni period iskoristite. Evo šta svaki znak ponaosob može da očekuje.  Ovan: Mars je u vašem znaku pa shodno tome za vas nema zime u ovom periodu. Imaćete osećaj da ste još jači nego inače. Bićete spremni da započnete bilo šta novo na svakom području života. 



Takođe, bićete spremni na hrabre poteze. U procesu ostvarivanja sve onoga što želite, naučite biti i strpljivi.  Bik: Mars u Ovnu za vas može da donese malo mirniji period. Ovo se više odnosi u smislu vaše energije. Bićete pospaniji, povučeniji i mirniji. 

Za vas će vaše mentalno i emotivno zdravlje biti prioritet. Više ćete obratiti pažnju na važnost sna i brigu o sebi.  Blizanci: Još od polovine maja osjećate da se sve više vraćate u prošlost. Zapravo, najviše se to odnosi na osobe. Imaćete sada potrebu da organizujete neka putovanja sa osobama koje niste dugo vidjeli. 



Vrlo je moguće da ćete sa njima pokrenuti neke poslovne projekte. Bićete motivisani, a grupni rad će vam odgovarati.  Rak: Ukoliko ste se u prethodnom periodu osjećali stresno, Mars u Ovnu će vam donijeti bolje raspoloženje. Imaćete priliku da osjetite bolju energiju pogotovo na polju karijere.

Moguće je da ćete doći u centar pažnje kada je posao u pitanju i postati vodeći lider kao i steći priznanja za vaš naporan rad.  Lav: Planeta Mars će se kretati kroz vašu devetu kuću avanture. Vi ćete nastaviti raditi stvari za koje ste sigurni da radite dobro. 

I dalje nećete biti skloni da se prilagođavate nekim novitetima. Možda će vam se javiti prilika da uživate u nekim putovanjima. Takođe moguće usvajanje novih vještina na ljubavnom polju.  Djevica: U narednim danima, i sa ovom pozicijom planeta i znaka, vi ćete imati više potrebe da se povežete sa svojim partnerom. 

Dosta će ovaj period uticati na vašu intimu i imaćete priliku da se više osjećate emotivno i fizički zadovoljni.  Vaga: Naredni period bi vam mogao služiti u razrješenju određenih međuljudskih odnosa.

Ukoliko budete spremni da se suočite sa određenim situacijama, priznate grešku i nosite sa napetošću, iskoristite naredni period i riješite sukobe. Od početka juna svakako će vam biti lakše da uspostavte balans sa drugim ljudima. 

Škorpija: Mars je svakako jedan od vaših suvladara, pa shodno tome već počinjete da se osjećate energičnije. Počinjete da stižete sve da odradite. Vaše svakodnevne aktivnosti i obaveze biće uspješno obavljene, a vi ispunjeni.

Postoji mogućnost preuzimanja boljih pozicija na poslu.  Strijelac: Mars u Ovnu, za vas donosi pravu romantiku i nova spontana iskustva ljubavnih susreta. Iako nemate problema da iskažete svoje potrebe, sada će vaša energija biti još na većem nivou. 

Svoju energiju ćete usmjeriti na kreativnost i druženje sa djecom. Možda ćete biti u iskušenju da zanemarite posao, i odaberete uživanje u romantici.  Jarac: Vi ćete osjećati promjenu vašeg fokusa i tempa života. Više ćete se usmjeriti na porodicu, nego na posao. 

Imaćete priliku da riješite određene porodične sukobe i planirate više porodičnih druženja. Takođe, ako ste na umu imali neke kreativne ideje, sad je dobra prilika da pokušate da iste ostvarite.  Vodolija: Mars će se u narednim danima kretati kroz vašu treću kuću komunikacije. 

Prema tome, bićete društveniji nego inače. Imaćete potrebu reći "da" svemu što dolazi, ali morate pripaziti da li možete sve da stignete, prije svega fizički. Nemojte zaboraviti odvojiti vrijeme za sebe i ujedno brinuti se o sebi. 

Ribe: Bićete slobodniji da tražite mogućnost zarade na osnovu vaših sposobnosti i vrijednosti kojima raspolažete. Imaćete potrebu da iznesete svoje ideje, potencijale i da za njih tražite priznanje. Iako će drugi ljudi htjeti da zadovoljite njihove potrebe, jasno ćete znati gdje želite da usmjerite svoju energiju.

Pokreće Blogger.