Detaljna ljubavna astro anliza do 15.05 - Djevice u potpunom skladu, Ribe više se opustite

Donosimo vam detaljnu astro analizu za sve znake zodijaka. Evo šta možete da očekujete u narednoj sedmici kada je ljubav u pitanju. 


Ovan: Moguće da ćete u narednoj nedelji sa voljenom osobom otići na na neki put ili izlet. Tako ćete stvoriti samo lijepe uspomene. Za one koji su sami moguće je da će vas neko od rođaka upoznati sa osobom koja će vas jako zaintresovati. 

Bik: Ukoliko se budete osjećali prazno i usamljeno u narednim danima, slobodno se oslonite na savjete ljudi oko sebe. Moguće je da ćete se prepustiti knjigama i savjetima iz istih. Te savjete ćete primjeniti kada budete u odnosu sa nekim. 



Blizanac: U narednim danima vi ćete se osjećati odlično bilo da ste u društvu partnera, prijatelja itd. Nećete osjećati nikakvu vrstu pritiska, a pogotovo da morate sa nekim da se zbližite. Jednostavno, bićete opušteni i uživati u druženju. 

Rak: Pred vama je bogat društveni život. Skoro da neće biti nekog dešavanja, a da vi nećete prisustvovati. Vrlo je moguće da ćete na takvim dešavanjima upoznati zanimljivu osobu, ali postoji mogućnost da vas ona neće u potpunosti ispuniti. 



Lav: U prethodnom periodu ste nekako naučili da budete u nekom ravnodušnom položaju i sada kada se budi i javlja ljubav, pomalo ste iznenađeni situacijom. Svakako je ljepše biti sa nekim nego sam. Takođe, ne prigovarajte određene stvari čak ni kada za to imate potrebu. 

Djevica: Ovo je vaša sedmica. Bićete jako srećni i zadovoljni. Neki će imati osjećaj kao da imaju krila. U odnosu sa voljenom osobom bićete spremni dijeliti baš sve. Oni koji su još uvijek sami, izlazite što češće možda ćete imati priliku da upoznate nekog zanimljivog. 

Vaga: Na osnovu vašeg šarma kojeg posjedujete bićete poželjni u bilo kom društvu u kojem se nađete. Neki od vas će pokazati koliko su zapravo zabavni. Oni koji su zauzeti, dosta ćete se kretati sa drugim ljudima, ali će vas partner vjerno pratiti. 

Škorpija: Mnogi će željeti da budu u vašem društvu. Ukoliko ste u odnosu, više ćete vremena provoditi sa poznanicima i prijateljima, nego partnerom. Partner vam to neće prigovoriti, ali opet obratite malo više pažnje na njega. 

Strijelac: U nardnoj sedmici između vas i partnera će vladati mir i harmonija. Bićete u skladu jedno sa drugim. Ništa neće biti isforsirano, već spontano i lijepo. Neraspoloženje može da dođe iz drugih sfera života, iz ljubavnog ne. 

Jarac: Vi ćete biti spremni na mnoge ljubavne pustolovine. Oni koji su u vezama izlazićete sa partnerom na zanimljiva i atraktivna mjesta. Moguće je da će postojati nekih sitnih verbalnih nesporazuma, ali ništa više od toga. 

Vodolija: Dobre ljubavne prilike su itekako moguće. Iskoristite naredne dane da uživate i da nekome iskažete ljubav. Ukoliko vam nedostaje nekih akcija, ne usmjeravajte se na gluposti, vrijeme bolje usmjerite da pomognete nekome. 

Ribe: Malo se više prepustite i smanjite distance koje držite u odnosu sa nekim ljudima. Dani koji dolaze moguće je da će vam donijeti poboljšanje određenih odnosa. Budite otvoreniji za komunikaciju i opustite se.

Pokreće Blogger.