Svaki od njih nas uči nečemu: 3 tipa muškaraca koje Univerzum šalje žena prije onog suđenog

Postoji podjeljeno mišljenje kada je vjerovanje u sudbinu u pitanju. 


Neki vjeruju u istu, smatraju da nam je dosta toga već preodređeno, dok neko ne vjeruje i misli da sve što nam se dešava je stvar našeg ličnog izbora.  Tokom svog života žene nailaze na mnoge i različite muškarce. 

Kada kažemo da nam sudbina šalje našeg životnog partnera, šta su onda ostali muškarci u našem životu prije pravoga? Zašto i kakve nam univerzum šalje muškarce?  U prvu grupu muškaraca koje vam univerzum šalje jesu tzv. naši učitelji. 



Ovakvi muškarci vam se pretežno dešavaju u vašoj mladosti, pa shodno tome pokušavaju da vas nauče šta je to najbolje za vas. Naravno, u ovakvoj fazi nailazimo na različite profile muškaraca. Neko će sresti partnera koji je veoma grub i koji će pokušati pod svaku cijenu da vas ubijedi u njegova viđenja bilo koje stvari. 

U ovoj fazi je najvažnije da naučite da branite lične granice. Trebale bi da naučite da ništa ne trpite, pogotovo loše po vas. Ako je žena uspješno riješila problem, sudbina će stvoriti sve uslove da više taj muškarac ne bude u njenoj blizini. 



U drugu grupu vjerovanja spadaju karmički muškarci. Mnoge dame će reći da u ovo i ne vjeruju, međutim malo žena bi moglo poreći da karma ne postoji, ili da joj nisu svjedočile. Dakle, pod karmičkim partnerima se misli da su to duše koje su se srele u prošlom životu ali njihovo poznanstvo nije uspjelo. 

Npr. ako je taj muškarac bio centar vaše pažnje u prošlom životu, ali se ponašao hladno i distancirano, sada će gledati sebe u ogledalu. Kada se riješe vaši karmički dugovi, sudbina će se ponovo pobrinuti sa vaše razdvajanje. 

Treća i najvažnija karta sudbine jeste vaš suđeni partner. Ovo je vaš pravi sudbinski partner i vaša ljubav za čitav život. Često žene da bi došle do svog sudbinskog partnera prođu razna i traumatična iskustva, ali na kraju se sretnu baš sa pravim. 

Sada se postavlja najvažnije pitanje. Kako ćete prepoznati da je baš taj muškarac vaša sudbina? Možda svog suđenog nećete primjetiti odmah i na prvu, možda i hoćete. Ono što ćete sigurno osjestiti ne mora biti strast, ljubav na prvi pogled, nego duhovna povezanost. 

Pored ovakvog muškarca žena se jednostavno osjeća sigurnom! Ona cvijeta iznutra i spolja. To možete odmah da vidite na njoj. Da li je žena voljena vidi se, samo malo bolje obratite pažnju. Kako se kaže: " Voljena žena je srećna žena"!

Pokreće Blogger.