Mlad Mjesec u Biku od 30.04: Velike promjene za Bikove - Lavovi se fokusiraju na posao

Horoskop za period pomračenja Sunca i mlad Mjesec u Biku, je pred vama. Evo šta od 30og aprila možete da očekujete. 


Uveliko je najava od strane astrologa da nam period pomračenja Sunca i mlad Mjesec u Biku zvanično dolazi od 30og aprila. Ovo je period stvoren za velike promjene i nevjerovatna dešavanja. Iako važi mišljenje da ovaj period može da bude težak, ne brinite. Takođe, može da bude i pun blagoslova. Evo šta određrenim znacima zodijaka donosi ovaj period: 

Ovan: Ovaj period za vas će biti najpovoljniji na polju finansija. Mogu vam se desiti neočekivane finansije, dobre prilike i poslovi. Imaćete priliku da svoje finansije podignete na viši nivo, jer ćete spoznati ispravan način na koji trebate usmjeriti svoja sredtsva. 



Takođe, napravićete hijerarhiju u svome životu, i znati šta je to važno, a šta ne.  Bik: Bikove može da očekuje najviše promjene kada su u pitanju međuljudski odnosi. To se može odnositi i na privatni i poslovni život. Vjenčanja, dogovori, ugovori, poslovna partnerstva itd. 

Fokus će vam biti usmjeren upravo prema drugim ljudima. Pridavaćete značaj više nego inače tome kako izgledate, kako vas vide drugi ljudi, kako se pozicionirate itd.  Blizanci: U ovom periodu koji nam dolazi, blizanci će biti usmjerni najviše ka psihologiji, energiji, pa čak i nekim odricanjima. 



Bilo bi dobro da planirate odmor, preglede na koje ste trebali ići, projekte koji će biti vaša inovacija. Sve u svemu, naredni period iskoristite da se posvetite sebi.  Rak: Vaši planovi će se usmjeriti na društvena dešavanja. Moguće je da ćete postati član određene grupe ili da ćete i sami osnovati istu.

Takođe, moguće je da će neki prijatelji otići iz vašeg života, ali će se pojaviti i novi. Komunikacija će vam biti važna u narednom periodu. Lav: Lavovi će svoj fokus usmjeriti najviše ka karijeri i poslovnim uspjesima. Tragaćete za uspjehom, određenim ciljevima, pitanjima vezanih za karijeru. 

Postoji mogućnost za napredovanja u karijeri, osnivanju lične kompanije itd. Promjene mogu biti vezane i za porodične odnose, ali i za ljubavne. Neki od vas će biti spremni da stanu na ludi kamen, a drugi da raskinu odnos. 

Djevica: Sve što bude vezano za teme inostranstva za vas će biti prioritet. Teme vezane za putovanje, druge zemlje, međunarodne odnose, organizacije sve će to biti sfera vašeg interesovanja. Vrlo je moguće presljenje, dobijanje vize koju čekate, upis ili završetak studija. Na privatnom planu, moguće su vijesti o proširenju porodice. 

Vaga: U toku pomračenja Sunca vagi će se najviše tema odnositi na finansije. Ukoliko ste imali određena ulaganja u toku ovog perioda, moguće je da ćete dobiti neočekivan priliv novca. Takođe, moguće je i neko nasljedstvo. Maj mjesec neka ne bude prekretnica za neka velika odlučivanja. Raspoloženje će vam biti promjenjljivo. 

Škorpija: Za vas je vrlo moguće stupanje u odnos sa osobom koja je stranac ili koja ima sprecifično zanimanje. Moguće je da ćete potpisivati ili raskidati određene ugovore. Gledajte da sve transakcije koje imate završite do 10 maja. 

Strijelac: Za strijelčeve su itekako moguće promjene. Moguće je da ćete napustiti sadašnji posao i pronaći novi. Takođe, vrlo je moguće da će doći do određene promocije. Imaćete potrebu da mjenjate neke loše navike koje ste usvojili. Takođe, obratite više pažnju na vaše zdravstveno stanje. 

Jarac: U ovom periodu teme poput ljubavi i zadovoljstva će ući u vaš život. Moguće je da ćete neočekivano dobiti profit ili čuti neku lijepu vijest. Moguća je i nova romansa ili sastanak. Takođe, kada je vaša porodica u pitanju, kod vaše djece se mogu pojaviti novi hobiji ili otkivanje njihovih talenata. 

Vodolija: Vi ćete svoj fokus skoro pa skroz usmjeriti ka porodici. Moguće je da se odlučite na selidbu, tj. promjenu mjesta stanovanja. Bićete dosta okupirani porodičnim pitanjima. Takođe, moguće je uspješno djelovanje kada su nekretnine u pitanju. 

Ribe: Ribe će dosta biti usmjerene na sebe. Imaćete potrebu za komunikacijom i usvajanjem novih informacija. Bićete spremni da učite nešto novo. Postoji mogućnost za selidbom ili putovanjima. Takođe, obratite pažnju na članove porodice, možda će im biti potrebna vaša podrška.

Pokreće Blogger.