Ljubavna astro analiza za Maj - Kakve promjene mogu očekivati Vage, Škorpije i Strijelčevi

Donosimo vam detaljnu astro analizu i šta bi to Vage, Škorpije i Strijelčevi mogli da očekuju kada je ljubav u pitanju. 


Vaga: U maju mjesecu moguće su česte nesuglasice i svađe sa vašim partnerom. Nećete se slagati oko određenih stvari niti zauzimati isti stav i mišljenje. Umjesto da se raspravljate i dokazujete ko je u pravu, pokušajte da rješenje nađete zajedničkom komunikacijom. 

Slobodne vage, u mjesecu maju neka ne očekuju previše. Mogli biste imati poteškoća da nađete pravu ljubav u narednom mjesecu. Prije nego što se upustite u ljubavni odnos preispitajte sebe kakvu osobu priželjkujete kraj sebe. Upoznajte sebe, nema potrebe za žurbom. 



Škorpija: Dajte sebi slobodu, i u toku ove godine osjetite pravu ljubav. Prema godišnjim astro predviđanjima trebalo bi da se oslobodite i ne krijete svoja osjećanja. Partneru pokažite ljubav koju nosite u sebi i koju gajite prema njemu. 

Takođe, budite slobodni da pokažete i svoje ranjive strane, ne morate uvijek da pokazujete kako ste jaki i stabilni. Samci bi ovog mjeseca takođe mogli biti uspješni kada je ljubav u pitanju. Predlaže vam se da posjećujete određena društvena okupljanja i da se družite. 



Vrlo je moguće da ćete baš na tim mjestima pronaći svoju pravu ljubav. Budite opušteni i spremni za dobru komunikaciju.  Strijelac: Potrebno je da u toku narednog mjeseca malo više pažnje usmjerite ka partneru. Pogledajte malo bolje oko sebe. 

Vašem partneru je potrebna vaša podrška, i ne uskraćujte mu to. Bilo bi poželjno da svoje obaveze ostavite sa strane i posvetite se samo njemu. Budite optimistični jer će to značiti i vašem partneru i vama. Prema retrogradnom merkuru trebali bi da učvrstite i dodatno osigurate svoju ljubav. 

Cijenite vaše partnere i dajte im podršku koja im je potrebna, kao i rame za plakanje kada im je to neophodno. To su sve dobre smjernice za kvalitetan i stabilan odnos.

Pokreće Blogger.