Srećna veza nije ona u kojoj nema problema - Već ona koja uprkos problemima opstaje

Da biste bili srećni u vezi ništa ne smijete uzimati zdravo za gotovo. O vezi treba brinuti svaki dan 365 dana u godini. 


Morate biti posvećeni, morate pokazati ljubav i interesovanje. Srećna veza nije ona u kojoj nema problema, srećna veza je ona u kojoj, uprkos problemima, parovi opstaju zajedno. Postoje neke sitnice koje su jako važne koje mogu pokazati koliko ste srećni u vezi. 

1. Često se smijete zajedno; Nema ništa ljepše nego imati pored sebe osobu koja zna kako da te nasmije i koja se smije tvojim šalama. 2. Sve dijelite; Srećni parovi ne kriju ništa jedno od drugog već sve dijele od odjeće do šifri na društvenim mrežama. 



3. Poštuju lični prostor; Parovi u srećnim vezama poštuju lični prostor jedno drugoga. Ako vam smeta da vas partner dodiruje i razmjenjuje nježnosti u javnosti partner će to poštovati. 4. Njihove emocije su iskrene; Srećni parovi ne pokušavaju kupiti osjećanja svog partnera raznim poklonima. 

Njihova osjećanja su iskrena i oni znaju da se prava ljubav ne može kupiti. 5. Imate zajedničke hobije; Srećni parovi se uvijek trude naći nešto što će ih oboje interesovati kako bi mogli provoditi kvalitetno vrijeme zajedno. Neki vole duge šetnje, neki planinarenje, neki kuvanje. 



6. Znaju da slušaju jedni druge; Srećni parovi dobro znaju koliko je važnu slušati svog partnera kada govori i pokazati razumijevanje. Takođe imaju jako dobro razvijenu empatiju jedno prema drugome i znaju koliko je to važno za njihov odnos. 

7. Razumiju da su različiti; Srećni parovi znaju koliko je važno prihvatiti partnera takvog kakav jeste. Naše razlike su ono što nas čini drugačijim i posebnima te je zbog toga jako važno prihvatiti ih. 8. Povjerenje; Veza ne može biti srećna ako u njoj nema povjerenja. 

Povjerenje je jedan od najvažnijih elemenata u vezi i da bi veza opstala povjerenje mora da se održava. Ako nema povjerenje, nema ni mira ni ljubavi. 9. Razgovaraju o budućnosti; Ovo je jako važno jer vam na taj način vaš partner pokazuje da vidi sebe u budućnosti pored vas.

Pokreće Blogger.