Astro prognoza od 07.02 do 13.02. - Sreća bi mogla pratiti Blizance, Škorpiju i Jarca

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 07.02 do 13.02. za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: U ovoj sedmici biste trebali držati svoje poslove u tajnosti ako ne želite da neki vaši planovi propadnu. Vaše raspoloženje će biti u jako dobro i ne bi se trebale javiti nikakve poteškoće koje bi ga pokvarile. Slušajte svoju intuiciju kada su u pitanju neki poslovi iz prošlosti. 

Bik: Ove sedmice ćete morati da se pozabavite nekim pitanjima koja zahtijevaju diskreciju. Slušajte svoj unutrašnji glas jer bi vam on mogao biti od velike pomoći kada je u pitanju pronalaženje rješenja za neke probleme. 



Postoji mogućnost da sklopite neke nove poslove koji bi vam mogli pomoći da poboljšate svoje finansije. Blizanci: Ova sedmica bi mogla biti prilično mirna i laka za osobe rođene u tnaku Blizanaca. Možda ćete osjetiti da se negativno iskustvo iz prošlosti vraća u vaš um i sprječava vas da razumno razmišljate ili donosite odluke koje želite. 

Pobrinite se da kontrolišete svoj temperament i dajte sebi dovoljno vremena da razmislite prije nego donesete bilo koju idluku. Rak: U ovjoj sedmici biste mogli doživjeti jake emocije i bolje ćete razumjeti svoje potrebe. Također ćete pronaći snagu i otpornost da se suočite s izazovima koji će se pojaviti. 



Fokusirajte se na svoju porodicu i pružite im svoju podršku. Na poslu ćete imati prilično dinamičnu sedmicu, ali morate biti oprezni tokom njene sredine. Lav: U ovoj sedmici ćete imati potrebu da se fokusirate na svoje voljene i da im pružite svoju podršku. 

Vaša odlučnost i optimizam će biti jako izraženi pa će ovo biti povoljan period za donošenje važnih odluka.Na poslu budite oprezni kada uspostavljate poslovne kontakte i pregovore. Ne dozvolite da vas stres pobijedi i odvojite vrijeme koje vam je potrebno da se opustite. 

Djevica: Ove sedmice ćete biti osjetljiviji na kritike i mišljenja drugih. Takođe, ćete pokazati svoju brigu i podržat ćete one koji traže vašu pomoć. Bavićete se porodicom i vezom više nego inače, jer osećate potrebu da to radite. 

Profesionalne obaveze će vas zaokupiti od sredine sedmice nadalje, ali nećete biti komunikativni kao inače. Vaga: U ovoj sedmici ćete osjetiti potrebu da istražite svoj emocionalni svijet. Tu ćete pronaći ključ svoje unutrašnje sreće i ravnoteže. 

Sada je vrijeme da riješite svoje neriješene obaveze i planirate sledeće korake. Ne dozvolite da vam vaše misli ometaju komunikaciju. Škorpija: Doživjet ćete određenu konfuziju s kojom se morate mirno nositi, posebno kada su u pitanju profesionalni problemi. 

Razmišljajte racionalno i ne propuštajte poentu stvari, inače vaše reakcije neće imati racionalnu osnovu. Zadržite samokontrolu i nemojte se forsirati, kako biste povratili ravnotežu. Pred kraj sedmice stvari će vam biti lakše. Vaši problemi će i dalje biti tu, ali ćete se osjećati snažnije, samouvjerenije i odlučnije. 

Strijelac: U ovoj sedmici biste se mogli suočiti sa velikim izazovima jer će vam biti teško da razmišljate racionalno i jasno. To će uticati na vaše ponašanje i natjerati vas da se izrazite uznemireno i apsurdno. Da biste kontrolisali stvari, morate se opustiti. 

Izbacite loše misli, uzmite si vremena i ne ulazite u situacije od kojih nećete imati koristi, posebno na svom radnom mjestu. Jarac: Ova sedmica bi mogla biti prilično teška za osobe rođene u znku Jarca. Budite spremni na ovo i pokušajte da riješite situaciju na najbolji mogući način. 

Budući da nećete moći jasno razmišljati, možda biste željeli odgoditi obaveze koje zahtijevaju vaš fokus. Uzmite si vremena gdje je potrebno i ne forsirajte se više nego što je potrebno. Vodolija: Osobe rođene u znaku Vodolije će u ovoj sedmici imati priliku da svoj privatni život učinite zanimljivijim. 

Vaš partner i vaša porodica će biti u centru vašeg interesovanja. Kada je u pitanju vaša karijera bićete odlućni i sigurni u sebe što će vam olakšati donošenje određenih odluka. Ribe: Povežite se sa svojim emocijama i pokažite ljubav ljiudima koji su vam bliski. 

Vaša porodica će biti vaša glavna briga, ne zbog njihovih problema, već zbog vaše potrebe da provodite vrijeme sa njima. Istovremeno ćete se posvetiti vlastitim obavezama i krenućete ka ostvarenju svojih ambicija. Uskoro počinje period velike emocionalne snage, pa ga maksimalno iskoristite.

Pokreće Blogger.