Poruka svim razvedenim ženama sa djecom: Tražite muškarca za sebe, a ne oca svom djetetu

Razvedenim ženama nije lako započeti novu vezu nakon razvoda, a neke od njih pristaju da budu same do kraja života kako bi udovoljile svojoj djeci. 


Ako ste razvedena žena sa djetetom i ako ne želite zauvijek ostati same, morate biti iskrene prije svega prema sebi zatim prema muškarcu i svojoj djeci. Žena prije svega treba da traži muškarca za sebe, a ne oca svojoj djeci. 

Žena treba da zna i razumije svoju vrijednost jer će je samo tada muškarac moći da prihvati nju i njenu djecu. Ako se samo trudite da nađete oca svojoj djeci, šta vam garantuje d aće on vama biti dobar muž. Ovakve veze prije ili kasnije dovedu do prekida koji je za dijete jako traumatičan.



Zato je bolje uvijeg tražiti muškarca za sebe, a djeca će se vremenom navići i stvoriti dobar odnos sa njim. Prije nego što se upustite u ozbiljnu vezu morate biti sigurni da želite promjene i morate biti spremni na kompromis. 

Prvo morate biti sigurni da se vi i muškarac sa kojim ste u vezi dobro slažete ako želite da se i vaša djeca dobro slažu sa njim. Mnogi će se vjerovatno zapitati zašto je razvedenoj ženi potreban još jedan brak? Zar joj nije bio dovoljan jedan, zar nije ništa naučila? 



One, kao i sve druge žene, traže ljubav i žele da uživaju u pažnji koju dobijaju od muškarca. Međutim, prije nego što započne vezu žena mora da nauči da bude samodovoljna, mora da nauči da živi život punim plućima i izvuče ono najbolje iz njega. Samo tada će biti srećna.

Pokreće Blogger.