Budite velikodušni i bićete nagrađeni - Poštujte 5 zakona Univerzuma i privucite obilje i bogatstvo

Svaka osoba je slobodna da mijenja svoju stvarnost, a zakoni Univerzuma nam u tome mogu biti od velike pomoći. 


Ako žlite postići uspijeh te privući obilje i bogatstvo u svoj život tada ne biste smjeli kršiti 5 zakona Univerzuma. Naravno, najvažniji od njih je zakon obilja, ali ovaj put ćemo govoriti i o drugim zakonima koje bi trebali poštovati. 

1. Zakon obilja; Zakon obilja je veoma jednostavnan. Ako želite nešto dobiti morate biti spremni to i dati. Na taj način Univerzum vidi da vi već imate sve što vam treba i daje vam još više. Samo morate naučiti vjerovati u to i biti zahvalni na onome šta imate. 



2. Zakon odvajanja; Ako želite nešto postići u životu ne smijete se zadržavati samo na tome. Kada nešto jako želimo počinjemo biti nervozno zbog toma i tada mijenjamo pozitivne vibracije u negativne. Ako šaljete negativne vibracije Univerzumu on vam neće poslati ono što vam treba. 

3. Zakon uzroka i posljedice; Sve u životu se dešava sa određenim razlogom i nosi sa sobom određene posljedice. Radite dobre stvari i dobre stvari će vam se dešavati. Mijenjajte sebe i moći ćete mijenjati svijet oko sebe. 



4. Zakon diskriminacije; Svaka osoba na ovom svijetu je jedinka za sebe i zato ne trebate porediti sebe ni sa kim. Ukoliko želite postići uspijeh morate se fokusirati na sebe i na ono što vas čini drugačijima od ostalih. 5. Zakon polariteta; Zakon polariteta nam pokazuje da sve na ovom svijetu ima svoju pozitivnu i negativnu stranu. 

Čak i kada vam se desi nešto loše iza toga može stajati nešto dobro iako vam se na početku ne čini tako. Uvijek sagledajte sve mogućnosti koje vam se pružaju i iskoristite ih.

Pokreće Blogger.