Ljubavnica je uvijek druga nikad prva: Okončajte vezu sa oženjenim muškarcem dok nije prekasno

Ljubavnice se uglavnom doživljavaju kao prijetnja drugim ženama i često se smatraju razaračicama brakova i uništiteljima porodica. 


Čak i ako niste jedna od tih žena koje svjesno i namjerno ruše nečiji brak, imajte na umu da vam afera sa oženjenim muškarcem neće donijeti ništa dobro. Ljubavnica će uvijek biti druga žena i nikada neće postati prva i jednima jer su rijetki slučajevi da je muškarac ostavio svoju zakonitu ženu zbog ljubavnice. 

Kako onda okončati ovu vezu jednom za sva vremena? 1. Budite iskreni prema sebi; Nemojte očekivati ništa od te veze i od tog muškarca. Može vam on pričati bajke o tome kako će se razvesti od svoje žene i oženiti se vama, ali su male šanse da se to zaista dogodi. 



Da je on zaista želio da se razvede i da gradi sa vama budućnost, on bi ti odavno učinio, a ako još uvijek nije u braku sa tobom, to ti samo po sebi sve govori. Budi iskrena prema sebi i nemoj više zavlačiti sebe i gubiti vrijeme na mjuškarca koji očigledno uživa u pažnji koju mu poklanjaš i ti, ali i njegova zakonita supruga. 

2. Budite otvoreni za druge veze; Mnoge ljubavnice ostaju vjerne svojim oženjenim parnerima godinama dok oni bez i malo srama vode dvostruki život i nisu vjerni ni svojoj ženi ni ljubavnici. Nemojte se zatvarati u sebe i budite otvoreni da upoznate druge muškarce. 



Možda vam se desi da upoznate nekog muškarca koji će privući vašu pažnju. 3. Gradite svoj život kao da ste slobodni; Da li vam se zaista sviđa da se vučete po jeftinim hotelima i da se krijete sa oženjenim muškarcem umjesto da javno idete sa partnerom i ne plašite se da će vas neko vidjeti? 

Umjesto da satima čekate njegov poziv gradite svoj život. Izađite, zabavite se i uživajte u životu. Razumijem da trenutno možda volite tog muškarca, ali ova veza vam neće donijeti ništa dobro i male su šanse da budete srećnoi u toj vezi. 

Gradite svoj život sa muškarcem koji će uvijek biti pored vas, a ne sa nekim na koga ćete uvijek morati čekati i kome nikada nećete biti na prvom mjestu.

Pokreće Blogger.