Dajte mu slobodu i ne plašite se da će otići drugoj - 5 muških navika koje je beskorisno mijenjati

Muškarcii žene nisu toliko različiti koliko mnogi misle da jesu, samo nam je ponekad teško da razumijemo jedni druge. 


Muškarci i žene ne mogu živjeti jedni bez drugih, zbog čega se vraćaju jedni drugima bez obzira koliko se međusobno nervirali. Ženama je ponekad teško razumjeti muškarce i žele promijeniti neke njihove navike i tu prave jednu veliku grešku. 

Neke muške navike je beskoriosno mijenjati, a u nastavku pročitajte o kojim navikama je riječ. 1. Muškarci ne vole slanje poruka; Ženama je danas postala najveća zabava da svaki minut šalju poruke svojim muškarcima, a kada im oni ne odgoaraju budu jako uvrijeđene. 



Imajte na umu da to što vam muškarac ne odgovara na poruke ne znači da je ravnodušan prema vama. Muškarci jednostavno ne vide smisao u ovakvoj vrsti komunikacije ako o svemu može razgovarati sa vama kada dođe kući. 

Iako vam muškarac može mnogo pisati na početku veze, kasnije kada pridobije vašu pažnju počinje sve rjeđe da vam piše. Ako imate ovaj problem u vezi pokušajte da se fokusirate na kvalitet komunikacije koju imate, a ne na njen kvantitet. 



Zdrave veze se zasnivaju na zdravoj komunikaciji, ne na slanju poruka. 2. Muškarci pokazuju ljubav djelima, ne riječima; Muškarcima je teže govoriti o svojim osjećanjma nego ženama, zato oni svoja osjećanja pokazuju kroz svoja djela. 

Ako vas muškarac zaista voli, on će vam to i pokazati budite sigurni u to. Nemojte forsirati svog muškarca da govori o svojim osjećanjima jer je za mnoge muškarce ljubav velika i strašna riječ. Bolje bi bilo da obratite pažnju na njegove postupke jer će vam oni reći više od bilo kakvih riječi. 

3. On želi da te usreći, ali često ne zna kako; Muškarci ponekad znaju biti jako nespretni i ponekad nam se čini kao da namjerno rade neke stvari da nas iznerviraju, istina je da vaš muškarac želi da vas usreći, ali ne zna kako. Često njegovi pokušaji da vas usreći ne idu onako kako je on zamislio. 

Zato cijenite njegov trud i pomozite mu malo. 4. Više će se truditi ako primjeti da vas može izgubiti; Čim muškarac shvati da bi vas mogao izgubiti, on je spreman učiniti nemoguće da vas zadrži. Kada se muškarac počne da se osjeća sigurno u vezi on počinje manje da se trudi. 

Čim shvati da su drugi muškarci zainteresovani za vas boriće se za vas. 5. Muškarac najviše cijeni svoju slobodu; Ako želite da vam vaš muškarac bude vjeran i odan dajte mu slobodu. Tako možete biti sigurni da neće otići drugoj. Nemojte pokušavati na silu vezati muškarca za sebe, jer se muškarci najviše od svega boje izgubiti svoju slobodu. Budete li muškarcu uskraćivali slobodu samo će pobjeći od vas.

Pokreće Blogger.