Žena je srećna kada je njena porodica srećna - 7 stvari koje su odličan izvor ženske energije

Kada počnete da se osjećate da više nemate snage da učinite bilo šta, tada morate naći način da napunite svoju energiju. 


Postoje neki jednostavni načini da napunite svoju žensku energiju. To može biti masaža, lagana šetnja ili uživanje u omiljenoj muzici, ali postoje neki jako moćni izvori ženske energije na koje mnogi ne obraćaju puno pažnje. 

1. Ljubav i zahvalnost; Pravo je zadovoljstvo znati uživati u onome šta imate te znati pravu vrijednost i značenje vašeg života. 2. Briga za porodicu i voljene osobe; Kada žena pokazuje brigu i ljubav prema svojoj porodici i ljudima koji su joj dragi njena ženska energija se puni i uvećava. Kada je njena porodica srećna njena energija se povećava.



3. Ljepota; Kada se žena osjeća lijepom, njena ženska energija raste. Žena koja je zadovoljna sa sobom i svojim izgledom zrači posebnu svjetlost. 4. Novac; Plata koju je zaradila, bonusi, nagrade i pokloni dragih ljudi moćan su izvor ženske energije ako je žena sve te stvari zaradila svojim radom i zalaganjem. 

5. Pohvale; Kada se žena osjeća traženom i poželjnom, kada je pohvaljena za svoj rad i trud njena ženska energija raste. 6. Želja za životom; Žena koja se trudi da izvuče maksimum iz svog života, koja voli život i uživa u njemu zrači posebnom energijom koja joj daje snagu da ostvari sve ono što želi. 



7. Omiljeni posao; Da bi se ženska energija povećavala, da bi žena bila srećna i zadovoljna svojim životom, važno je da radi posao koji je ispunjava. Ako žena ne radi posao sa strašću, ne može biti srećna i zadovoljna u životu.

Pokreće Blogger.