Budete li nametljivi samo ćete ga otjerati - Kako žene svojim ponašanjem mogu uplašiti muškarce

Često žene kada započnu vezu sa muškarcem koji im se sviđa žele svim silama pokazati kako su njih dvoje savršen par. 


Međutim, mnoge žene često nesvjesno prave greške i rade stvari koje samo uplaše muškarca, zato je jako važno smiriti strasti i razmišljati racionalnije. Ako ne želite upropastiti svoju vezu i uplašiti muškarca izbjegavajte raditi 6 stvari. 

1. Govorite svima da ste u vezi; Ni jedan muškarac ne želi biti uvučen u vezu prije nego što je i sam spreman za ozbiljnu vezu. Ako se zabavljate svega nekoliko sedmica ne morate ići okolo i svima govoriti da ste u vezu. 



Ulazak u vezu je veliki korak zato nemojte žuriti. Pokušajte da se opustite i da uživate u vremenu koje provodite zajedno i upoznajete jedno drugo. 2. Stalno ga pitate šta osjeća prema vama; Često muškarci ne vole govoriti o svojim osjećanjima posebno na početku veze. 

Njima je potrebno mnogo više vremena da se otvore i govore o svojim osjećanjima nego ženama. Možda on jednostavno ne može naći prave riječi kako bi izrazio ono što osjeća prema vama, ali to ne znači da ne gaji nikakva osjećanja. 



Zato nemojte da ga pritišćete i postavljate neugodna pitanja. Vremenom će se otvoriti i reći šta osjeća prema vama. 3. Previše ste ljubomorni; Ni jedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja glumi njegovu mamu i stalno ga pita gdje je bio i šta je radio. 

Time samo pokazujete da sumnjate u njega. Svaki muškarac želi ženu koja će mu vjerovati. 4. Previše ste nametljivi i zahtjevni; Umjesto što ga stalno pratite, pišete mu i zovete ga, dajte mu malo slobode i vremena da vas zavoli. 

Nemojte ga previše opterećivati i živite svoj život. Ne dozvolite da vam se vaša svakodnevnica svodi na čekanje kada ćete ga ponovo vidjeti. 5. Imate prevelika očekivanja; Često žene imaju prevelika očekivanja od muškaraca i žele da im muškarac posveti svo svoje vrijeme i pažnju. 

To nekim muškarcima jeste normalno, ali ne na početku veze. 6. Ograničavate ga; Nemojte pokušavati da spriječite svog muškarca da se viđa sa svojim prijateljima i ne tjerajte ga da se odrekne svojih aktivnosti zbog vas. Kako vi volite provoditi vrijeme sa svojim prijateljima i raditi stvari koje volite isto tako voli i on. Budite oprezni sa svojim ponašanjem kako ga ne biste uplašili i otjerali od sebe.

Pokreće Blogger.