Velika astro analiza za 2022. godinu - Šta mogu da očekuju osobe rođene u znaku Vage

2022. godina bi mogla biti godina promjena za Vage. 


Jupiter bi mogao imati najveći uticaj na vaš život u ovoj godini, ali će i Mars odigrati značajnu ulogu. Početak godine će biti sličan kao početak 2021. godine, pa ćete imati osjećaj kao da su vam se neke stvari već desile. 

Periodu između aprila i oktobra bi mogao biti posebno povoljan zbog čega je jako važno da ovaj period iskoristite maksimalno. Svakako bi bilo dobro da ako je moguće izdvojite malo vremena za putovanja. Osim što svako putovanje može biti edukativno pomoći će vam da se opustite i odmorite. Godina koja je pred nama bi mogla biti puna uspona i padova, ali će pozitivne stvari prevladavati. 



Iskoristite ovu godinu da izgradite prijateljstva, ali ne zaboravite da posvetite vrijeme poslu i drugim područjima svog života. Ako to možete učiniti, vaša 2022. bi trebala biti odlična. LJUBAV: Početak godine bi mogao biti težak kada je u pitanju vaš ljubavni život. 

Na sreću to neće dugo trajati pa će već od maja kada Venera uđe u znak Ovna stvari postati mnogo bolje. Ovo bi moglo vašu vezu učiniti romantičnijom i strastvenijom nego ikada. Maj će biti savršen mjesec za slobodne Vage koje su u potrazi za partnerom. 



Nakon jula vaš ljubavni život bi mogao biti mnogo stabilniji. Sve u svemu ne morate mnogo da brinete kada je ljubav u pitanju. KARIJERA: Početak godine će proći dobro što se tiče vaše karijere, pa ga maksimalno iskoristite. 

Vaša sudbina bi se mogla promijeniti sredinom aprila kada Jupiter bude boravio u vašoj kući karijere. Tada ćete se naći u situaciji da birate da li zatražiti pomoć ili se sami boriti za ono što želite. Druga polovina godine neće biti povoljna za osobe rođene u ovom znaku, a glavni krivci će biti Jupiter i Saturn. 

Nakon juna biste trebali izbjegavati sklapati poslovna partnerstva jer bi se ona mogla loše završiti. FINANSIJE: Vaša sreća u finansijama zavisi od vaše sreće u karijeri. Prva polovina godine bi mogla biti povoljna za finansije, ali kako se bliži druga polovina godine moraćete biti oprezniju. 

U drugoj polovini godine vašim finansijama upravlja planeta iz sjene Rahu – što je sve samo ne dobra stvar. Iz tog razloga, najbolje je izbjegavati bilo kakva ulaganja. Također, izbjegavajte pozajmljivati novac svojim prijateljima i porodici osim ako niste sigurni da ćete novac vratiti prije kraja godine. PORODICA: Godina će biti nekako mješovita kada su u pitanju vaši odnosi u porodici. 

Novopečeni parovi će imati sreće ako pokušavaju da imaju bebu. Jupiter u petoj kući je blagoslov za trudnoću. Jupiter u petoj kući takođe služi kao blagoslov za roditelje koji već imaju dijecu. Iako bi roditelji Vaga mogli biti zauzeti veći dio godine, u tom dijelu godine roditelji će se osjećati posvećenije svojoj djeci. 

ZDRAVLJE: Tokom prve polovine godine, Jupiter će vas blagosloviti prilivom energije. Koristite ovu energiju mudro i vježbajte kako biste poboljšali svoje zdravlje. Međutim, Saturn će vam iscrpiti energiju u drugoj polovini godine. 

Ako ne budete oprezni, to može dovesti do problema sa varenjem i debljanja. U januaru iskoristite svoju kreativnost da pametno isplanirate godinu koja je ispred vas. Februar će b iti jako povoljan mjesec za vaš društveni život. Jako je važno da budete spremni na kompromis posebno kada je u pitanju vaša karijera. 

 U martu se više fokusirajte na svoje ciljeve. Trudite se da budete što pozitivniji kako biste mogli postići što više svojih ciljeva. April bi mogao biti pun iznenađenja. Osjećaćete se kreativnije i mnogo energičinje. Maj bi mogao biti prilično stabilan.

Iskoristite prvu polovinu mjeseca da se fokusirate na posao, a drugu polovinu da se fokusirate na porodični život. Jul bi mogao b it jako povoljna mjesec za vaš društveni život.Nakon sredine jula vidjet ćete poboljšanja u svim oblastima vašeg života. 

U avgustu dajete sve od sebe da dovedete u ravnotežu svoj ljubavni, društveni i poslovni život ovog mjeseca. Septembar će od vas zahtjevati da uravnotežite svoje emocije na početku mjeseca. Nakon sredine septembra osjećaćete se puni energije i vratiti se u normalu. 

Oktobar će vas ohrabriti da se posvetite svojim željama koje će vam biti najveća motivacija u ovom mjesecu. Novembar bi mogao biti idealan mjesec za odomor i mjesec u kome biste trebali poraditi na metodama koje bi vam mogle pomoći da se riješite stresa. 

U decembru nikako ne smijete zaboraviti na svoj posao i trebate mu se u potpunosti posvetiti. Decembar je odličan period za donošenje novogodišnjih odluka.

Pokreće Blogger.