Zreo muškarac zna šta želi i kako to da dobije - Ako vas želi pored sebe uradiće 6 važnih stvari

Kada je muškarcu stalo do vas on će se potruditi da vam to i pokaže. 


On neće glumiti ravnodušnost i biti hladan kako bi ispao frajer jer zna da zreli i odgovorni muškarci to ne rade. Oni poštuju tuđa osjećanja i jasno će vam dati do znanja kada žele da vas imaju pored sebe. 1. On je dosljedan; Kada je muškarcu stalo do žene on će se truditi da ona to osjeti. 

Neće je isključivati iz svojih planova i daće joj jasno do znanja da mu se sviđa. Svaki zreo muškarac zna šta želi i kako to da dobije, ali isto tako zna kako zadržati ženu pored sebe. 2. Imaćete mjesto u njegovom životu; On će biti otvoren, iskren i dozvoliće vam da ga upoznate bolje. Muškarac koji vas voli će uvijek napraviti mjesto za vas u svom životu. 3. Uvijek će naći vremena za vas; Muškarac koji vas voli će uvijek naći vremena za vas bez obzira koliko obaveza ima i koliko je zauzet. Vi ćete mu uvijek biti na prvom mjestu i uvijek će željeti provesti sa vama kvalitetno vrijeme. 

4. Poštovaće vas; Sasvim je normalna stvar da ne možete biti sa nekim ko vas ne poštuje. Zreo muškarac zna koliko je poštovanje važno i zato će se prema vama uvijek ponašati sa poštovanjem. 5. Uvijek će biti tu za vas; Zreo muškarac će uvijek biti tu za tebe kako u dobrim tako i u lošim vremenima. U njemu ćete uvijek imati podršku i dobrog prijatelja koji će uvijek biti spreman da vas sasluša i pomogne vam ako vam je pomoć potrebna. 6. Zreo muškarac ne flertuje sa drugim ženama; Kada nađe ženu koja mu odgovara za njega ne postoji ni jedna druga. 

Nikada ga nećete vidjeti da flertuje sa drugim ženama jer on zna koliko to može da vas povrijedi, a njemu je stalo do vaših osjećanja i do toga da ste vi srećni.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.