Prestanite lagati same sebe, nikad mu nećete biti ništa više od zabave - Iskrena priča ljubavnice

Ako se upustite u vezi za zauzetim muškarcem morate biti spremni na to da biste mogli biti povrijeđeni. 


Čak i ako kažete da je vaša veza samo fizička i da se samo dobro zabavljate, morete biti svjesni da će na nekom nivou biti uključena osjećanja. Često žene kada se upuste u ovakav vid veze počinju same sebe lagati, ali često ni same ne vjeruju u te svoje laže već se time samo tješe. 

Bez obzira na to koliko dobar izgovor smislite kako biste opravdali svoja osjećanja prema oženjenom muškarcu ništa ne može promijeniti činjenicu da kada jedna osoba vara, druga osoba će biti povrijeđena. Mnoge žene kada se upuste u vezu sa oženjenim muškarcem govore sebi 5 laži kako bi se osjećale bolje, a u nastavku pogledajte koje su to laže. 



1. Ono što njegova žena ne zna ne može je povrijediti; Ovo uopšte nije istina. To što ona sada ne zna za to ne znači da je to neće uništiti i povrijediti jednog dana kada sazna, a saznaće jer se takve stvari uvijek saznaju. Ipak je ona posvetila svoj život tom muškarcu i mislila da je on isto svoj život posvetio njoj.

Ipak su se oni zakleli jedno drugome na vječnu ljubav pa kako onda možete vjerovati da je neće povrijediti to što joj je njen muž okrenuo leđa i imao aferu sa drugom ženom. 2. Naša veza je čisto fizička; 



Mnoge žene koje se upuštaju u aferu sa oženjenim muškarcem pokušavaju ubijediti same sebe da je njihova veza čisto fizička i da osjećanja nisu uključena. Nažalost, stvari nisu uvijek takve jer su osjećanja uvijek uključena na nekom nivou. 

Kada provodite mnogo vremena sa nekim sa kim ste intimni, velike su šanse da će se osjećanja razviti. 3. Nisam toliko luda da se vežem; Ovo je takođe jedna velika laž koju žene govore same sebi, a slična je prethodnoj.

Nije uvijek lako biti intiman sa nekim, a ne razviti osjećanja bar u određenoj mjeri. Iako ste oduvijek bili svjesni činjenice da je on oženjen i da ne planira ostaviti svoju ženu, ipak postoji šansa da se razviju osjećanja prema njemu. Naravno, postoje ljudi kojima pođe za rukom da se ne vežu, ali su rijetki. 

4. Kada dođe vrijeme ostaviće svoju ženu zbog mene; Morate se dozvati pameti i prestati lagati same sebe. On nikada neće ostaviti svoju suprugu sa kojom sigurno ima lijep odnos zbog žene koja mu nije ništa više od zabave. 5. Ona je loša prema njemu, ne treba mu takva žena; Muškarac koji je spreman prevariti svoju ženu je spreman reći bilo šta bilo kojoj drugoj ženi. 

Sigurno će reći kako je njegov odnos sa ženom loš, kako se stalno svađaju ili kako je sa njom samo zbog djece kako bi privukao vašu pažnju. Ovo su najčešće laži koje će vam muškarac uputiti, jer njegova žena i on vjerovatno imaju srećan brak.

Pokreće Blogger.