Prava ljubav čini da se osjećate slobodno - Jasni pokazatelja da ste pronašli gospodina pravog

Svaka žena želi doživjeti pravu ljubav, želi muškarca pored kojeg će se osjećati voljeno. 


Nažalost, ne dožive sve žene tu vrstu ljubavi. Ako ste se nekad zapitali da li je vaš partner prava osoba za vas, postoji nekoliko jasnih znakova koji bi mogli pokazati da li je on gospodin pravi ili se samo zavaravate i gubite vrijeme pored pogrešnog muškarca. 

1. To jednostavno osjetite; Kada ste pored pravog muškarca imate osjećaj kao da vam čita misli. On tačno zna šta treba da kaže ili uradi u određenom trenutku. Jednostavno osjećate da vas u potpunosti razumije. 2. Podiže vašu vezu na sledeći nivo; Pravi muškarac će nakon prvog sastanka odmah tražiti da zakaže sledeći, a nakon dva mjeseca već će vas zvati svojom djevojkom. 



Jako je osjetljiv na vaše potrebe i može vas iznenaditi sa nečim što se rekli da želite prije nekoliko mjeseci. On ne zaboravlja na vaše želje i trudi se da vam ugodi. 3. Pored njega se osjećate voljeno; Ako vaš muškarac radi one male stvari zbog kojih se osjećate posebno, onda ste sigurno pronašli svog gospodina pravog. 

On vam govori da vas voli, ne zato što ste to tražili od njega već zato što to zaista misli. Zagrli vas i poljubi kada pođete na posao i isto tako vas dočeka kada se vratite kući. Čini male stvari koje vama znače bez da ste ga morali napomenuti i tražiti da ih uradi. 



4. Ne možete zamisliti život bez njega; To ne znači da bukvalno ne možete živjeti bez njega, već da ne možete svoju budućnost zamisliti bez njega. On dijeli stvari koje su mu važne sa vama, uživa u životu sa vama i govori o budućnosti koju želi provesti pored vas. 

5. Pored njega se osjećate slobodno; Kada nađete svog gospodina pravog osjećaćete se slobodno da budete ono što želite biti. On vam nikada neće uskraćivati pravo na to. To je ono što prava jeste. Ona vam daje slobodu, ne sputava vas. 6. Pravi muškarac čini da se osjećate važnima; Kada nađete svog pravog muškarca on će vam jasno pokazati koliko ste mu važni. 

On će uvijek naći način da vas učini svojim prioritetom i neće žrtvovati stvari koje su vama zaista važne. 7. Vaš intimni život je jako dobar; Ženama je teško imati intimni odnos sa muškarcima koji ih ne privlače i pored kojeg se ne osjećaju ugodno. Pravi muškarac će uvijek voditi računa o vašim potrebama jednako kao o svojim jer on razumije da oboje treba da uživate u intimnom činu, a ne samo on.

Pokreće Blogger.