Iz ugla jedne žene: Samo pametan muškarac će dobiti od žene ono što svi drugi traže, a ne nalaze

Ako muškarcu nije stalo do žene, onda se takav muškarac teško može nazvati muškarcem. 


Ne može se muškarac u jednom trenutku ponašati kao da mu je potrebna žena koja će brinuti o njemu koja će ga maziti i paziti, a u drugom trenutku želi da žena prepozna njegovu muškost te želi biti superioran u vezi. 

Kroz intimnost žena nesvjesno muškarcu daje nježnost koja mu je potrebna, a on njoj daje brigu i zaštitu. Ako žena ne dobija ništa od muškarca, ni ona njemu neće dati ništa. Tako funkcioniše zakon energije, ako daješ dobijaš i obrnuto. 



Neki muškarci cijeli život mijenjaju žene tražeći onu pravu koja će biti njihov životni saputnik. Mnogi od njih ne shvataju jednu jako važnu stvar. Da biste dobili energiju od žene, ženu morate upoznati malo dublje. Zbog toga oni pravi zavodnici znaju koliko je važno osvajati ženu i zavoditi. 

Tada žena daje svoju energiju muškarcu iskreno i sa osjećanjima. Ako ste samo fizički intimni sa ženom, ako intimnost smatrate samo bračnom dužnošću, a ne ljubavnim činom, tada od žene nećete ništa dobiti. Mnogi muškarci žele zadobiti žensku ljubav i naklonost bez i malo napora i truda.



Pokušavaju kupiti ženinu ljubav skupim poklonim , a zaboravljaju da ženi nisu važne materijalne stvari. Ona želi muškarca koji će je voljeti i koji će joj pružiti pažnju i brigu koju zaslužuje. Samo onaj muškarac koji je spreman olakšati život svojoj ženi može od žene dobiti ono za čim mnogi muškarci čeznu. 

Samo rijetki mogu osjetiti onu istinsku žensku energiju koja ih pokreće i ispunjava. Samo muškarac koji je spreman poštovati ženu može dobiti ono što mnogi muškarci žele, a nikada ne nađu u ženi. Može dobiti iskrenog životnog saputnika, najboljeg prijatelja i dobru suprugu. 

Samo ti muškarci mogu osjetiti onu istinsku žensku ljubav koju žena daje samo onome ko je zaslužuje. Samo pravi muškarac će dobiti od žene ono pravo poštovanje koje mnogi muškarci žele, ali samo rijetki ga dobiju.

Pokreće Blogger.