Ljubavni horoskop do 12.12. - Ovnovi budite pristupačniji, Raku moguć povratak stare ljubavi

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 06. do 12. decembra za sve znakove Zodijaka. Ovan:Osobe rođene u znaku 


Ovna bi trebale više pažnje posvetiti svojoj vezi i svom partneru ako ne žele upasti u rutinu. Fokusirajte se na pozitivne stvari i pokušajte se dobro zabaviti, umjesto da stvarate sukobe i probleme bez razloga. Slobodni Ovnovi bi trebali shvatiti da se ništa pozitivno neće desiti u njihovom životu ako ostanu zatvoreni u kući. 

Ako promijenite svoj stav i postanete pristupačniji, možda ćete dobiti ljubav koju ste tražili. Bik: Vaš ljubavni život biće pun napetosti i sukoba. Ne zanemarujte partnera i ne govorite i ne radite stvari koje ne mislite samo zato što ste ljuti. 



Ako ste slobodni, izađite i zabavite se sa prijateljima. Umjesto da se osjećate usamljeno, iskoristite svoj status da se osjećate slobodno i zabavite. Zvijezde favorizuju nova poznanstva. Blizanci: Stvari su veoma napete u vašoj vezi. 

Pritisak i napetost bi vas mogli natjerati da kažete ili učinite stvari na koje zapravo ne mislite. Budite smireni i racionalni, inače biste mogli uništiti svoju vezu. Vodite otvoren, zreo razgovor koji će vas oboje zadovoljiti. 



Slobodni Blizanci ne bi trebali očekivati da se neke stvari dese same od sebe. Rak: Osobe rođene u znaku Raka su uložile mnogo truda kako bi unijeli ravnotežu u svoju vezu. Dajte sve od sebe da očuvate ovo pozitivno raspoloženje među vama i ne dozvolite da vam bilo koji neočekivani događaj poremeti svakodnevni mir. 

Ako ste slobodni nemojte gubiti vrijeme na besmislena flertovanja. Fokusirajte se na pronalaženje ozbiljne veze. Možda čak i oživite staru, nedovršenu ljubav. Lav: Lavovi koji su u vezi bi trebali poraditi na jačanju svoje veze te se dodatno posvetiti svom partneru. 

Slobodni Lavovi bi trebali razmisliti šta to rade pogrešno kako bi ispravili neke stvari i stvorili sebi bolje šanse za novu ljubav. Djevica: Problemi u vašoj vezi su konačno gotovi. Ostavite ih u prošlosti i prestanite ih spominjati iznova i iznova, jer će to samo dovesti do još više svađa. 

Fokusirajte se na pozitivne stvari i na sadašnjost vaše veze. Napravite novi početak i ponovo zapalite vatru između vas. Ako ste slobodni, nemojte pretjerivati u svojim zahtjevima i naučite biti zadovoljni onim što drugi ljudi nude. Vaga: Pokušajte da rasčistite neke stvari sa svojim partnerom kako biste vidjeli gdje se vaša veza trenutno nalazi. 

Kada budete imali jasan pogled, preispitaćete neke stvari i povući prave poteze koji će definisati vašu budućnost sa partnerom. Budite oprezni i razmišljajte racionalno. Kod slobodnih Vaga šarm će biti posebno naglašen u ovoj sedmici što će vam omogućiti da ostanete primjećeni kod pripadnika suprotnog pola. 

Škorpija: Vi i vas partner ste u poslednje vrijeme pomalo distancirani, a ako tako nastavite vašoj vezi bi mogao doći kraj. Ako to želite izbjeći, potrudite se da nađete malo slobodnog vremena i promijenite stvari. Ako ste slobodni, osoba za koju ste zainteresovani će vam prići i možda ćete čak i ući u vezu.

Strijelac: Vaš ljubavni život bi u ovoj sedmici mogao biti jako dobar. Iskoristite ovaj pozitivan uticaj na najbolji mogući način, ostanite blizu svog partnera i dajte mu ono što mu je potrebno da se osjeća srećno i zadovoljno. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli započeti romansu sa nekom osobom sa posla. 

Jarac: Planete obećavaju pozitivne pomake u vašem ljubavnom životu. Ako ste u vezi, raspoloženje će biti erotično i senzualno. Ako ste slobodni, preispitajte svoj stav i sudbina će vam donijeti osobu iz prošlosti, sa kojom imate nedovršeni posao. 

Vodolija: Mnogi pripadnici ovog znaka koji su u vezi bi mogli riješiti neke probleme u vezi koji ih muče već neko vrijeme. Posvetite se svom partneru kako biste zajedno riješili sve probleme koje imate i kako bi vaša veza nastavila biti stabilna kakva je bila prije. 

Slobodne Vodolije bi trebale shvatiti da ako ne promijene svoj stav prema pripadnicima suprotnog pola, teško da će moći upoznati nekoga ko će im biti dovoljno zanimljiv. Ribe: Ribe koje su u vezi moraju biti mnogo opreznije i predanije. 

Pokažite razumijevanje prema svom partneru jer ćete samo na taj način moći riješiti stvari koje vas muče. pokušajte da budete manje tvrdoglavi i egocentrični. Slobodne Ribe će u ovoj sedmici šarmirati sve redom. Svojim šarmom će kao magnetom privlačiti osobe suprotnog pola.

Pokreće Blogger.