Prije nego se suočiš sa muževom ljubavnicom postavi sebi 7 pitanja - Budi dostojanstvena i jaka

Nije rijedak slučaj da muškarac prevari ženu sa nekim ko joj je jako blizak ili sa nekim koga poznaje od ranije. 


Saznanje da ste prevareni, pogotovo sa nekim koga poznajete može da vas slomi i uzrokuje vam mnogo boli. Mislite da vas muž ne poštuje i da vas nikada nije ni poštovao kada je mogao tako lako da vas prevari sa nekom drugom. 

Svojim postupcima je pokazao da mu niste važni ni vi ni godine braka koje ste proveli zajedno. Mnoge žene i dalje krive ljubavnicu zbog toga što ih je muž varao, a zaboravljaju da je najveći krivac u svemu tome samo on. 



Često žene žele da se suoče sa ljubavnicom svog muža i raščiste sa njom neke stvari, ali prije nego što to učinite, morate razmisliti o nekoliko stvari. 1. Koristite činjenice koej znate; Budite sigurni da imate jasne dokaze da vas je muž varao u suprotnom ni jedno od njih dvoje neće moći poreći da se među njima bilo šta desilo.

2. Zapitajte se da li želite razgovarati sa svojim mužem o ovome; Mnoge žene ne žele razgovarati sa svojim mužem kada saznaju da im je bio nevjeran, ali žele razgovarti sa njegovom ljubavnicom. Bez obzira na sve uvijek trebate prvo razgovarati sa njima jer je ipak on razlog zašto ste se našli u ovoj situaciji. 



3. Zapitajte se da li je to dobra ideja; Bez obzira što ste u braku, vaš muž ima pravo da donosi samostalne odluke, čak i ako je njegova odluka bila da vas prevari. Zbog toga biste trebali ostati dostojanstveni i biti iznad toga, a ne praviti veliki skandal iako i na njega imate pravo. 

4. Odaberite način komunikacije; Morate razmisliti o tome da li ćete je kontaktirati preko poruka ili ćete se negdje naći sa njom oči u oči. Ako odlučite da se sretnete sa njom lično, onda je dobro da to učinite na javnom mjestu kako bi se obe osjećale sigurno i kako biste se mogli kontrolisati. 

5. Da li ćete moći ostati mirni; Ako niste sigurni kako ćete se ponašati kada se sretnete sa ljubavnicom svog muškarca, ako niste sigurni da se možete kontrolisati tada je bolje da zaboravite na sastanak sa njom. Prije nego što se suočite sa njom raščistite sami sa sobom. 

6. Razmislite zašto vam je to potrebno; Da li želite istjerati pravdu ili želite da ona zna za vas ili su vam potrebni odgovori na neka pitanja? 7. Napišite na papir sve što nosite na duši i u glavi; Zapišite na papir šta želite da joj kažete i šta želite da je pitate. 

Tako se nećete izgubiti u svojim zbrkanim mislima kada se sretnete. Kada ponovo pročitate svoje misli moći ćete razumjeti da li ste to pisali iz očaja ili vam je to zaista važno. Šta biste zaista trebali da joj kažete? 1. "Ne krivim te samo želim vidjeti ženu sa kojom me muž prevario"; Imajte na umu da ona možda zaista nije ni kriva, možda nije ni znala da je oženjen. 

Ona vam ništa ne duguje. 2. "Treba da se stidiš. Da li si svjesna šta si uradila?" Ponekad nije loše natjerati je da se osjeća krivom. Tako je možete navesti da vam sve ispriča. 3. "Da li si znala da je oženjen?" Ako joj je vaš muž rekao da je oženjen onda je to bila svjesna odluka muškarca da vas prevari i sa takvim muškarcem ne biste trebali ostati. 

4. "Ako je prevario mene, prevariće i tebe"; Neke žene vjeruju da mogu promijeniti nevjernog muškarca, ali istina je da se takvi ne mijenjaju. Čak i ako ljubavnica vašeg muža sebe smatra posebnom, to nije garancija da će ga moći promijeniti.

Pokreće Blogger.