Iz ugla jedne žene: Jaka žena se ne plaši ostati sama i ne pristaje na površne veze

Samouvjerena žena koja zna koliko vrijedi uvijek tačno zna šta želi od veze i ne pristaje na površne veze. 


Samouvjerena i jaka žena se ne plaši da bude sama jer biti u vezi i imati nekoga pored sebe za nju nije jedini cilj u životu. Njoj nije potrebna samo veza da bi rekla da je u vezi. Njoj je potrebna kvalitetna veza u kojoj će dobiti sve on što joj treba i što zaslužuje. 

Jaka i samouvjerena žena nikada neće pristati na manje od toga, nikada. Da bi žena postala jaka i samouvjerena potrebno je da prođe težak životni put. Nije lako osamostaliti se i biti finansijski nezavisna žena. 



Ona je u to uložila mnogo truda i mnogo toga je žrtvovala kako bi bila to što je danas. Bilo je potrebno mnogo rada na sebi mnogo duhovnog rasta kako bi postala jaka žena koja zna svoju vrijednost i koja neće dozvoliti nikome da je ponižava i podcjenjuje njenu vrijednost. 

Ako ste žena koja je umorna od svega i kojoj je potrebna promjena počnite mjenjati sebe i svoj život kako biste postali jaka i nezavisna žena u svakom smislu. Pronađite u sebi ženu koja zna koliko vrijedi. Ako je potrebno potražite pomoć stručne osobe koja će vam pomoći da poradite na svojoj komunikaciji, na razmjeni energije i koja će vam pomoći da pronađete sebe. 



Morate biti spremni da mnogim muškarcima neće biti drago što više niste ona nesigurna djevojčica već samouvjerena i samopouzdana žena. Počnite živjeti svoj život iz snova i radite ono što vas usrećuje, a ne ono što drugi žele. 

Ako se budete svakim danom trudili da postanete bolji nećete pogriješiti. Nemojte zaboraviti da ako želite da živite bolje od drugih, morate da se trudite više od drugih. Ako želite postati jaka i samouvjerena žena morate se truditi i raditi na sebi.Takođe, morate prestati gledati šta drugi rade i početi raditi ono što vi želite i što mislite da je najbolje za vas. Slušajte sebe i svoj unutrašnji glas. Neka vas on vodi i nećete pogriješiti.

Pokreće Blogger.