Šta svaki nevjeran muškarac treba znati - Varanjem nećeš povrijediti samo njeno srce već i dušu

Jako se varate ako mislite da vaša nevjera neće uticati na vašu vezu. 


Kada prevariš ženu koju voliš nećeš slomiti samo njeno srce, već ćeš i njenu dušu pokudati na komadiće. Time što je varaš ćeš izgubiti njeno povjerenje, ali ona neće izgubiti povjerenje samo u tebe već će početi sumnjati i u sve duge ljude koje voli. 

Počeće sumnjati čak i u one koji je nikada nisu izdali i koji je nikada neće izdati. Svojim varanjem ćeš uništiti njeno samopoudanje i samopoštovanje. Najtjeraćeš je da sumnja u sebe i pita se šta joj to fali i zašto ti nije bila dovoljna. 



U njoj će nestati ona žena koja je nekada vjerovala u bajke, koja je vjerovala u dobre ljude i sve lijepo na ovom svijetu. Ali zapamti, ako je prevariš i povrijedih naći će se neko ko će je podsjetiti da tvoje varanje ne treba da je definiše. 

Naći će se neko ko će je podsjetit da je lijepa, da je vrijedna i da zaslužuje nekoga ko će je voljeti onako kako ti nisi znao. Naći će se neko ko će joj pomoći da shvati da to što si uradio govori više o tebi nego o njoj. Da je to odraz tebe i tvog karaktera,a ne njen odraz. 



Naći će se neko ko će je podsjetiti da postoje ljudi kojima još uvijek može vjerovati, iako ju je neko kome je najviše vjerovala povrijedio i iznevjerio. Naći će se neko da je podsjeti da nisu svi pokvareni kao ti. Naći će se neko ko će je podsjetiti da je jača nego ikada i ko će joj pomoći da ustane iz pepela jača i bolja nego ikad prije.

Pokreće Blogger.