Mnogi muškarci "ne zna" doživljava kao "ne": Ženski nagovještaji koje često pogrešno razumiju

Veoma često se dešava da muškarci ne razumiju ili pogrešno razumiju neke ženkse signale i nagovještaje. 


Da budemo iskreni često žene pokušavaju raznoraznim nagovještajima pokazati muškarcu da nešto žele umjesto da jasno kažu, što muškarci mogu pogrešno razumjeti. U nastavku pročitajte koje su to najčešće ntukice koje su često vrlo očite, ali iz nekog razloga muškarci ih pogrešno razumiju. 

1. Treba mi pauza; Mnogi muškarci budu jako iznenađeni kada im žena objavi a želi pauzu. Mnogi muškarci ovo tumače kao poziv da se dokažu i pokažu da je njihova veza još uvijek jaka. Međutim, kada žena kaže da joj treba pauza, to uglavnom znači da su njena osjećanja nestala ili je našla nekog drugog. 



2. Treba mi pažnja; Mnoge žene se ne suzdržavaju kada je u pitanu pažnja koju dobijaju od drugih muškaraca pa otvoreno govore od tome pred muškarcem sa kojim su u vezi. Neki muškarci misle da žena na ovaj način pokušava da ga napravi ljubomornim, međutim, ona mu jasno stavlja do znanja da će se uskoro motrati takmičito sa drugim muškarcima za nju. 

3. Od bivšeg nisam dobila ništa; Neke žene vrlo rado pričaju o tome kako su njihovi bivši bili neprijatne ličnosti. Kažu da nisu davali poklone, nisu posvećivali pažnju i svoje vrijeme. Mnogi muškarci misle da se u ovakvoj situaciji trebaju truditi da budu suprotno od njenog bivšeg, a tako u stvari rizikuju da ona izgubi interes za njega. 



Mnoge žene često govore o bivšem kada ga ne mogu zaboraviti ili kada se žele uvjeriti da li je trenutni muškarac pogodan za vezu. 4. Ne znam; Mnogi muškarci žensko "ne znam" doživljavaju kao odbijanja, a u stvari žensko ne znam znači da biste se trebali potruditi da budete odlučniji i da ona želi da preuzmete inicijativu. 

Na primjer, ako pitate ženu gdje bi željela večerati a ona vam kaže "ne znam" tada izaberite neki restiran i nemojte je ostaviti da čeka.

Pokreće Blogger.