I najljepša žena može lako pasti u očima muškarca - Često same sebe obezvrjeđuju na 4 načina

Da li vam se nekad desilo da je neki muškarac na početku veze bio jako zainteresovan za vas, a onda je nakon nekog vremena počeo da se ponaša skroz drugačije? 


Žene često svojim ponašanjem mogu same sebe obezvrijediti i pasti u očima muškarca. To se može desiti čak i najljepšim i najatraktivnijim ženama ako nemaju dovoljno samopoštovanja. U nastavku pogledajte nekoliko stvari kojima žene sebe obezvrjeđuju i koje biste trebale izbjegavati raditi. 

1. Odbijanje komplimenata; Ako vam vaš muškarac kaže kako je haljina koju ste obukli jako lijepa te da vam lijepo stoji, nemojte odmah reći kako je to stara haljina i kako nije ništa posebno. Tako se samo omalovažavate. 



Ako vam muškarac da kompliment prihvatite g ai zahvalite se. 2. Ne mijenjaj svoje planove zbog muškarca; Nikad nemojt mijenjati svoje planove zbog muškarca. Nemojte se dovesti u situaciju da se viđate samo onda kada to njemu odgovara i kada on ima vremena. 

Ako ste dogovorili izlazak sa prijateljicama mnogo prije nego se on javio da vas izvede, ne mijenjajte svoje planove. 3. Ne napadajte ga; Ako vam vaš muškarac nije odmah odgovorio na poruku ili vam se nije javio kada ste ga nazvali, nemojte ga osmah napadati.



Možda ima opravdan razlog zašto nijemogao da vam se javi. Time što ga konstanto napadate samo ga možete otjerati od sebe. 4. Ne pokušavajte ga kontrolisati; Gdje si bio, šta si radio, ko je ona žena što te pozdravila su pitanja koja trebate izbjegavati. Nemojte pokušavati kontrolisati svaki korak svog muškarca. Dozvolite mu da diše ako ne želite da ode od vas.

Pokreće Blogger.